Escape Room

Escape Room

De sensatie van 2015 is nu ook bij ons te boeken, de Escape Room. Wie lukt het om binnen 60 minuten te ontsnappen uit onze escape rooms.

  • 1 uur
  • vanaf 3 personen
  • 4 pers. € 20,00 p.p. incl. BTW
  • 5 pers. € 18,00 p.p. incl. BTW
  • 6 pers. € 16,00 p.p. incl. BTW
  • 7 pers. € 14,50 p.p. incl. BTW
reserveren

Al eens gehoord van dit reallife spel waarbij je racet tegen de klok? Nog niet, dan zullen we het even uitleggen.

Met je team (4-7 pers, behalve de clownskamer, die kan met max 6 pers) wordt je opgesloten in een ruimte, de escape room. Je hebt vervolgens 60 minuten de tijd om hier uit te ontsnappen. Dat kun je doen door de juiste raadsels op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen. Zitten die aanwijzingen achter het schilderij? In de vissenkom? Of in de gesloten schatkist?

Aan jullie de taak om te zorgen dat het lukt. Ondertussen kijken wij via een camera mee om te zien hoe het ervoor staat. Komen jullie er niet uit dan krijg je een aanwijzing.

Er zijn drie verschillende escape rooms bij ons te boeken! The clowns room, pirate room en de Hangover room (van de film).

Ideaal als uitje voor kleinere groepen. Maar ook voor grotere groepen zeer geschikt omdat we het kunnen combineren met andere activiteiten die we aanbieden.

De escape room is inclusief:

- Begeleiding

Algemeen

- Minimale leeftijd is 16 jaar
- De clownskamer kan met maximaal 6 personen gespeeld worden
- De maximale duur is 60 minuten. Dit kan dus ook korter zijn 
- Er is een noodsleutel aanwezig zodat u er altijd uit kunt. 

Limburgs Uitje

Limburgs Uitje is een outdoor activiteiten locatie voor groepsuitjes. Gelegen naast restaurant en partycentrum de Turfhoeve in Sevenum aan de A67, bij afslag Helden.

Adres
Limburgs Uitje
Middenpeelweg 1
5975 MZ Sevenum

"We komen zeker terug om de andere escaperoom te spelen."Caroline van Rijt, Vriendinnendag

Gezellig met 5 vriendinnen op naar de escaperoom, geen idee wat we konden verwachten. Het was echt tof, de tijd vliegt voorbij en ondanks enkele aanwijzingen zijn we niet op tijd “ontsnapt”. Het is ook erg fijn dat je niet het gevoel hebt opgesloten te zijn. We komen zeker terug om de andere escaperoom te spelen. 

"Een betere afsluiting hadden we niet kunnen hebben."Rene Claassen, Vriendengroep

Wij hebben afgelopen weekend de escape-room gedaan als afsluiting van het Vriendenweekend. Een betere afsluiting hadden we niet kunnen hebben. Vooraf alles duidelijk kunnen bespreken en dus wisten we bij aankomst ook waar we aan toe waren. De dames daar hebben ons daarna ook vol enthousiasme begeleid in het spel waardoor het een gezellige middag is geworden. Ook tussen de rondes door was er voldoende te beleven. Al met al een zeer geslaagde middag! Bedankt! 

"Echt een hele leuke ruimte met goede details en aankleding."Dave Stevens, Vriendendag

We hebben escape room de piratenkamer gedaan. Echt een hele leuke ruimte met goede details en aankleding.
We begonnen erg goed, maar hebben helaas 1 hint nodig gehad om eruit te komen, omdat we zelf iets over het hoofd hadden gezien. Hij is best pittig en dat maakt het wel erg leuk. Je moet ook niet binnen no time buiten staan.
Top escape room en zeker een aanrader voor diegene die hem nog niet hebben gedaan.

"at een enthousiasme om codes te kraken!"Miranda Oud, Vriendinnengroep

Met een groep van 8 dames ( leeftijd tussen 54 en 61) een intensief uur doorgebracht in de x room. Wat een lol, wat een spanning, wat een enthousiasme om codes te kraken om jezelf te bevrijden uit de ruimte! En wat eens stof tot gesprek,levert dit op! Een echte aanrader voor alle leeftijden(18 plus)

"Helaas niet gelukt maar hoe dicht bij zaten we.."Monique Arnoldts, Rabobank Peel, Maas en Leudal

Op vrijdag 11 december jl. met 11 collega’s gebruik gemaakt van het escape-room arrangement. Na ontvangst werd groep in tweeën gedeeld. Per groep hebben we op basis van de hints in de kamers getracht binnen 60 minuten de juiste code te ontdekken om uit de kamer te ontsnappen. Helaas niet gelukt maar hoe dicht bij zaten we………

Aansluitend gebruik gemaakt van het diner arrangement bij de Turfhoeve. Heerlijk gegeten en ontzettend leuke bediening.

Dit was de tweede keer dat we een uitje geboekt hebben via Limburgs Uitje in combinatie met eten bij de Turfhoeve. Absoluut een aanrader!

"raadsels oplossen om zo codes te kraken en sleutels te vinden."Nicole Rechsteiner, BMN Bouwmaterialen Venray

Bij Limburgs Uitje hebben wij gekozen voor de escape room op de locatie Turfhoeve te Sevenum. We werden in twee groepen verdeeld en we gingen allemaal aan de slag in een escape room. Erg leuk, in teamverband en toch ook individueel op zoek gaan naar aanwijzingen; raadsels oplossen om zo codes te kraken en sleutels te vinden. Daarna hebben we de avond afgesloten met een heerlijk diner bij de Turfhoeve. Voor ons allemaal was het een erg geslaagde avond!

"Het was echt super gaaf!"Anne Peeters, Vriendinnendag

Het was echt super gaaf, het is echt de moeite waard! Iedereen vond het heel leuk en uitdagend. Misschien komen we nog eens terug!

""We hebben met z'n vieren een poging gedaan om te ontsnappen uit de Pirate room."Cindy Jacobs, Vriendendag

"We hebben met z'n vieren een poging gedaan om te ontsnappen uit de Pirate room. Helaas was dit net niet binnen een uur gelukt omdat we een belangrijke aanwijzing niet gevonden hadden. Maar het is zeker een aanrader voor een leuk avondje uit!"

"verrassende opdrachten en lastige zoektocht."Badmintonclub Venray, Wilco

Met de vrijwilligers van Badmintonclub Venray een uitstekend verzorgde, spannende én ontspannen avond gevierd. We hebben beide X-rooms gespeeld (Clowns en Pirates); verrassende opdrachten en lastige zoektocht: uitdagend voor jong tot oud en…….. vergeet je leesbril niet mee te nemen ;-)

In restaurant De Turfhoeve prima gedineerd.

Groetjes,

Wilco

"Het was een leuke room met een paar flinke doordenkers."Marieke van Oppenraaij, Familie uitje

Wij hebben met onze moeder geprobeerd om te ontsnappen uit de piraten escape room. Het was een leuke room met een paar flinke doordenkers. De medewerkers waren allemaal enorm vriendelijk en we hebben voor en na het uitje heerlijk in de zon gezeten op de loungebanken. Aanrader voor een leuke middag! 

"We hebben een hele gezellige avond gehad"Suzanne Jacobs, Vriendendag

Top ontvangst bij binnenkomst.
We hebben een hele gezellige avond gehad. De pirate escape room zat goed in elkaar. Het was een echte uitdaging om eruit te komen. En we kunnen niet wachten om de andere 2 escape rooms te proberen

"Gelukkig mochten we hints vragen."Lianne Hendrix,

Tijdens ons vriendinnenweekend hebben wij bij Limburgs Uitje de Hangover Escape Room gedaan. Het was erg leuk om te doen maar soms ook best lastig. Gelukkig mochten we hints vragen wanneer we deze nodig hadden. We zijn er op tijd uitgekomen met 2 hints. Het is echt een aanrader voor iedereen die een leuk dagje uit wil. 

"De escapes rooms waren erg leuk!"Ellen Geerts, Neven- en nichtendag

Wij hebben een top middag gehad met onze jaarlijkse NEN - dag (neven en nichten dag). Wij hadden onze outfit per team aangepast op de escapes rooms, dit gaf een hilarisch aanwezigheid!! 
We kregen in ieder geval veel bekijks :-). De escapes rooms waren erg leuk, helaas is het ons allen niet gelukt. Maar het is een echte aanrader.

"Wij zijn helaas niet ontsnapt uit de kamer."Saska Tamerus, Vriendinnendag

De Hangover Escape Room was erg leuk! Het was helemaal niet eng, het ging om het ontsnappen! Wij zijn helaas niet ontsnapt uit de kamer, maar we waren wel heel dichtbij! Het was heel leuk om nieuwe codes te ontdekken en dingen te onderzoeken, ik vond de activiteit een aanrader!

"ongelooflijk hoe het in elkaar zit."Nicole Tubee, Regioservice

Een teamuitje gehad met Regio Service. Met zijn allen de escape room gedaan. Wat een geweldige activiteit, ongelooflijk hoe het in elkaar zit. Prachtig gemaakt door Limburgs Uitje.

Erna een bbq gehad. Ook deze was super verzorgd, en de bediening was ook top. Kortom een geslaagd teamuitje.

"We hebben veel plezier gehad."Malinda Dorrepaal, Beijer Advies BV

We hebben een heel leuk uitje gehad met onze collega’s. We hebben met de groep 2 escaperooms gedaan. De piratenkamer en de clownskamer. We hebben veel plezier gehad en daarna nog genoten van een heerlijke BBQ. Voor herhaling vatbaar.

"In een erg ontspannen sfeer een record behaald in de pirateroom!"Els Raedts, Jongerengilde Sevenum

In een erg ontspannen sfeer een record behaald in de pirateroom! Erg goede escaperoom, we hebben nu al zin om de andere rooms een keer te gaan proberen!

"daardoor een race tegen de klok!"Sanne Claessens, Vriendinnendag

“Met zeven dames in de Hangover-room geweest. Supermooie setting, oog voor detail en leuke uitdagingen. Zeker niet te makkelijk, daardoor een race tegen de klok en uiteindelijk blij dat we met 9.03 nog op de klok uitbraken. Was voor de meeste van ons de eerste keer in een escaperoom en heeft hoge verwachtingen gezet voor volgende keren die zeker gaan komen! 

"Goede ruimtes en een uitdagende, spannende race tegen de klok."Yvonne, Famile uitje

Op 9 augustus familie uitje gehad bij Limburgs Uitje.

In 2 teams escape room gespeeld, de mannen in de Pirate-Room tegen de dames in de Hangover-Room.

Het uitje voldeed absoluut aan onze verwachtingen!!

Goede ruimtes en een uitdagende, spannende race tegen de klok.

Begeleiding vanuit Limburgs Uitje was top!!  enthousiaste medewerkers en er werd goed op de groepen ingespeeld.

 

Wat ons betreft een echte aanrader.

"De adrenaline stroomt door je aderen als je op de klok kijkt."Elke Verrijth, Vriendengroep

De mannen tegen de vrouwen in twee verschillende Escape rooms, dat wordt nog spannend. Een erg leuke activiteit, waarbij samenwerking en een 'cool' hoofd vereist is. De adrenaline stroomt door je aderen als je op de klok kijkt en bij het wegtikken van de laatste minuten/seconden wordt er niet altijd meer helder nagedacht. Geweldig om dan achteraf de clou te horen. We hebben genoten!

"Mooie rooms, waanzinnige puzzels en leuke thema's."Rene Keijsers, Vriendengroep

We hebben zaterdag 17 september de escaperoom bij Limburgs uitje mogen beleven. Wat was dit geweldig in elkaar gezet. Helaas zijn we niet ontsnapt maar hebben het volledige uur volop genoten en onze hersenen laten kraken. Mooie rooms, waanzinnige puzzels en leuke thema's. Echt de moeite waard om ook eens te beleven samen met familie, vrienden of collega's.

"We hebben een super afdelingsactiviteit gehad."Anthonie Kaland, Hauzer Techno Coating

We hebben een super afdelingsactiviteit gehad bij Limburgs Uitje met de X-rooms en BBQ. Dank jullie wel voor de goede zorgen en tot de volgende keer!

"De organisatie was heel goed. Echt een aanrader!"Chantal Scherders, Rabobank Horst Venray

Op 29 september 2016 een super leuke teambuilding gehad. We hebben met een groep van 40 personen de Escape Rooms gereserveerd. De organisatie was heel goed. Echt een aanrader!

"Na de activiteiten nog heerlijk gegeten, helemaal TOP!"Anke Smits, Petrus Banden School

We hebben een geweldig teamuitje gehad bij Limburgs Uitje. Fijn dat we met zo'n grote groep terecht konden en dat het programma goed in elkaar zat. Het spel: "Ik hou van Holland" zorgde voor gezelligheid en in de Escape Rooms konden we de hersens nog verder laten kraken. Na de activiteiten nog heerlijk gegeten, helemaal TOP!

 

Bs. Petrus' Banden Venray

"Spannend en leuk!"Linn Korsten, Vriendinnendag

Hebben een erg leuke middag gehad met de escape room! Spannend en leuk! 

"Erg leuk, spannend en goed georganiseerd!"Esther Castermans, Uitje

We hebben met ons team afgelopen week de drie escaperooms bezocht. Erg leuk, spannend en goed georganiseerd! Juist ook in teamverband. Jammer dat niet iedereen eruit kwam 

"dit was erg leuk en gezellig om te doen."Sanne Ottenheijm, Team uitje

Met het team deelgenomen aan de escaperoom, dit was erg leuk en gezellig om te doen. Ook gebruikt gemaakt van de catering, leuk aangekleed en lekker eten! Een aanrader

Maak uw keuze: *
Reden voor uitje: *

Contactpersoon
Groepsnaam: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
E-mail: *
Datum: *
Voorkeur starttijd:
Aantal personen *
<4 jaar:
4-7 jaar:
8-11 jaar:
>12 jaar:

Catering wensen

(Zie "locatie en catering")
Koffie / vlaai:
Lunch:
Diner:
Barbeque:
Buffet:

Keuzes
Clowns room (t/m 28-02-17 te boeken):
Pirate room:
Hangover room:

Eventuele opmerkingen, bijzonderheden van groep (blessures, sportief of niet sportief aangelegd, zwangerschappen):

Ja, ik wil voortaan de nieuwsbrief ontvangen

verzenden

* verplichte velden