Bubble voetbal / Rodeostier / Sumoworstelen

Drie te gekke activiteiten te boeken als één uitje:

  • Lekker buiten
  • Zeer sportief
  • Alles overdekt, behalve bubble voetbal

 

Bekijk hier alle onderdelen

Bubble voetbal in Limburg

Bubble voetbal, rodeostier en sumoworstelen

Beleef het allemaal in één uitje! Stuiteren, vliegen, botsen,  vallen en weer opstaan. Dat is wat bij al deze activiteiten centraal staat!

Bubble voetbal is voetbal zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Bubble voetbal geeft een hele nieuwe dimensie aan de balsport, doordat je een opblaasbare bal om je heen hebt. Hierdoor kun je stuiteren, koprollen, vliegen en botsen zonder je ook maar te bezeren. De regels zijn hetzelfde als bij voetbal op één uitzondering na: je mag je tegenstanders omver duwen. Hilarisch om zelf te doen, maar zeker ook om te zien. Er zijn 8 bubbles beschikbaar waardoor een wedstrijdje 4 tegen 4 mogelijk is. Maar ook voor grotere groepen geschikt, dan wisselen we namelijk wat vaker.

Daarna gaan we een ritje maken op de rodeostier. De stier draait, gaat omhoog en soms ook omlaag, hou je goed vast en laat vooral niet te snel los! Wie blijft het langst zitten?

Als laatste hijsen we jullie in een van onze sumoworstelaarspakken en gaan we sumoworstelen!. Deze pakken maken je wat breder, zwaarder en het is moeilijker om te bewegen. Na het signaal van de ‘gong’ gaat de wedstrijd beginnen. Schakel jij de tegenstander uit en blijft deze even liggen? Dan mag je jezelf winnaar noemen!

De activiteit van 1,5 uur wordt door een begeleider van Limburgs Uitje begeleid. Deze begeleider legt alles uit en zorgt voor de veiligheid. De groep zal in 2 of meerdere teams verdeeld worden, bij grote groepen zijn er dus meer teams en zullen er ook meerdere begeleiders zijn.

Inclusief:

  • Begeleiding

Algemeen:

  • Let op: zeer intensieve activiteit(en)
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 1.50m
  • Sumoworstelen is alleen voor volwassenen
  • Voordat er aan deze activiteit gestart wordt dient er eerst een formulier getekend te worden over de veiligheid en het risico van activiteiten. Deze wordt bij de boeking meegestuurd.
prijslijst
Tijdsduur
1,5 uur
Minimum aantal
8 personen
Prijs
€19,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

Bubble voetbal / Rodeostier / Sumoworstelen boeken / beschikbaarheid opvragen


NOG VRAGEN?
Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.


Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.

Maak je keuze
Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragenContactpersoon

Duur van de activiteit

De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

Aantal personen

Eten en drinken


Eventuele opmerkingen

Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.Deze activiteit is inclusief de volgende onderdelen: