Escape Rooms

Probeer met je groep zo snel mogelijk te ontsnappen uit één van onze escape rooms.

  • Teambuilding
  • Lekker binnen
  • Meerdere escape rooms

 

Escape Room Sevenum

Lukt het om te ontsnappen binnen 60 minuten?

Al eens gehoord van dit reallife spel waarbij je de strijdt aan gaat met de tijd? Nog niet, dan zullen we het even uitleggen.

Met je team (4-7 pers) word je opgesloten in een gethematiseerde ruimte, de escape room. We hebben drie verschillende escape rooms, namelijk de movie room, pirate room en de hangover room.

Je hebt vervolgens 60 minuten de tijd om hier uit te ontsnappen. Dat kun je doen door de juiste raadsels op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen. Je zult verbanden moeten leggen en niets voor lief nemen in de escape room.

Aan jullie de taak om te zorgen dat het lukt. Ondertussen kijken wij via een camera mee om te zien hoe het ervoor staat. Komen jullie er niet uit dan krijg je een aanwijzing.

Ideaal als uitje voor kleinere groepen. Maar ook voor grotere groepen zeer geschikt omdat we het kunnen combineren met andere activiteiten die we aanbieden.

Moeilijkheidsgraad: De moeilijkheidsgraad is lastig te beschrijven omdat elke kamer en groep anders is. Veel ervaring of juist weinig, het hoeft niet altijd wat uit te maken. Bij ons zijn de hangover en pirate room ongeveer gelijk qua niveau, en de movie room is het moeilijkste.

Let op: Onze escape rooms zijn te gek voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Ben je een ervaren escape room bezoeker, dan zijn onze escape rooms wellicht niet technisch genoeg. Dat zul je bij ons niet vinden. Houdt hier rekening mee.

De escape room is inclusief:

  • Begeleiding
  • Foto met bord met de tijd erop (komt op Facebook)

Algemeen:

  • De rondes starten om 10.30, 12.00, 13.30, 15.00, 16.30, 18.00, 19.30. Later op de avond kan voor grotere groepen in overleg.
  • De minimale leeftijd is 16 jaar (onder begeleiding van min. 2 volwassenen is de minimale leeftijd 12 jaar.
  • De prijs van de escape room geldt per kamer. Dus niet over het totaal aantal personen verdeeld over meerdere escape rooms.
prijslijst
Tijdsduur
1 uur
4 pers
€22,- p.p. (incl. BTW)
5 pers
€19,50 p.p. (incl. BTW)
6 pers
€17,50 p.p. (incl. BTW)
7 pers
€15,50 p.p.. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

Escape Rooms boeken / beschikbaarheid opvragen

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.

Maak je keuze
Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen

Kies escape room *
Hangover roomMovie roomPirate roomContactpersoon

Aantal personen

Eten en drinken


Eventuele opmerkingen

Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mailLimburgs Uitje klantscoreratingratingratingratingrating8.7(762 reviews)

Je kunt kiezen uit de volgende drie escape rooms