Escape Rooms

Probeer met je groep zo snel mogelijk te ontsnappen uit één van onze escape rooms.

  • Teambuilding
  • Lekker binnen
  • Meerdere escape rooms

 

Escape Room Sevenum

Kraak jij de code en ontsnap je?

60 minuten, dat is de tijd die je hebt om te zorgen dat jij met je team weer buiten staat. Hoe doe je dit? Puzzelen, zoeken, oplossen, om je heen kijken, codes ontcijferen, verbanden leggen, aanwijzingen opvolgen, slotjes opmaken en ga zo maar door. Fysiek niet zwaar, maar wel een activiteit om je hersenen goed aan het werk te zetten en vooral ook samen te werken.

We hebben 3 escaperooms met elk een eigen thema: movie room, pirate room en de hangover room

Loop je vast of lukt het niet? Wij kijken met een camera mee en kunnen je een hint geven! Jullie staan er dus niet helemaal alleen voor. Zo heb je toch de kans om er binnen het uur uit te komen!

Ideaal als uitje voor kleinere groepen. Echter ook voor grotere groepen mogelijk doordat we drie escaperooms hebben en deze ook tegelijkertijd kunnen aanbieden. Óf combineer een escaperoom met een andere activiteit voor een compleet programma!

Moeilijkheidsgraad: Deze is lastig te beschrijven omdat elke kamer en groep anders is. Veel ervaring of juist weinig, het hoeft niet altijd wat uit te maken. De hangover room en pirate room zijn ongeveer vergelijkbaar qua niveau. Houd jij van een echt uitdaging, kies dan de movie room! Deze is wat moeilijker. Onze escape rooms zijn wel echt gericht op fun en bedoeld voor een leuk dagje uit met vrienden, familie en collega’s. Ben jij een ervaren escaperoom bezoeker? Dan kan het zijn dat je onze escaperooms niet moeilijk en/of technisch genoeg zult vinden. Natuurlijk moet je dit zelf komen ervaren!

De escape room is inclusief:

  • Begeleiding
  • Foto met bord met de tijd erop (komt op Facebook)

Algemeen:

  • De escape rooms zijn alleen te boeken op zaterdag en zondag om 10.30 uur, 12.00 uur, 13.30 uur, 15.00 uur of 16.30 uur.
  • De minimale leeftijd is 12 jaar. Tot 16 jaar dient er 1 volwassene bij aanwezig te zijn.
prijslijst
Tijdsduur
1 uur
Minimum aantal
4 personen
Per escape room
€95,- (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

Escape Rooms boeken / beschikbaarheid opvragen

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.

Maak je keuze
Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen

Kies escape room *
Hangover roomMovie roomPirate roomContactpersoon

Aantal personen

Eten en drinken


Eventuele opmerkingen

Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.Limburgs Uitje klantscoreratingratingratingratingrating8.7(814 reviews)

Je kunt kiezen uit de volgende drie escape rooms