Escape night

Een gezellige feestavond waarbij iedereen tussendoor één uur wordt opgesloten in een escape room. Klinkt misschien niet zo gezellig, maar dat is het wel.

  • Teambuilding
  • All-in drinken

 

Escape night

Een gezellige feestavond met escape rooms

Deze “escape night” is een ideale feestavond voor grotere groepen die toch allemaal in een escape room willen. Vaak kun je maar met 5 personen in een kamer, en als je dan met een grotere groep bent dan gaat dat wat te lang duren. Wij hebben drie escape rooms, dus dan gaat het wat sneller.

Maar wat is een escape room? Met je team (4-7 pers) wordt je opgesloten in een gethematiseerde ruimte, de escape room.Wij hebben drie verschillende escape rooms, namelijk de movie room, pirate room en de hangover room.

Je hebt vervolgens 60 minuten de tijd om hier uit te ontsnappen. Dat kun je doen door de juiste raadsels op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen. Je zult verbanden moeten leggen en niets voor lief nemen in de escape room.

Aan jullie de taak om te zorgen dat het lukt. Ondertussen kijken wij via een camera mee om te zien hoe het ervoor staat. Komen jullie er niet uit dan krijg je een aanwijzing. Elke ronde is er dus plek voor 21 personen.

De groepen die niet in de escape room zitten kunnen gezellig wat drinken met een lekker muziekje op de achtergrond, tafelvoetballen, darten of wat andere spellen spelen. En er staan nootjes op tafel. Het drinken zit bij de prijs inbegrepen gedurende 5 uur. (waarvan je 1 uur in de escape room zit)

Het programma kan er als volgt uitzien: (kan aangepast worden)
18.00-19.00 1e drie groepen in escape room
19.30-20.30 2e drie groepen in escape room
21.00-22.00 3e drie groepen in escape room
18.00-23.00 All-in drinken gedurende de avond

Inclusief:

  • Begeleiding
  • 1 escape room p.p.
  • 5 uur onbeperkt drinken (waarvan je 1 uur in de escape room zit)
  • Nootjes op tafel

Uitbreidingen

  • Deze escape night kan uitgebreid worden met een heerlijke barbecue, buffet of diner. Maar ook met een portie lekkere bitterballen.
prijslijst
Tijdsduur
5 uur
Minimum aantal
30 personen
Prijs
€37,50 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

Escape night boeken / beschikbaarheid opvragen

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.

Maak je keuze
Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragenContactpersoon

Aantal personen

Eten en drinken


Eventuele opmerkingen

Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mailLimburgs Uitje klantscoreratingratingratingratingrating8.7(762 reviews)

Dit arrangement bestaat uit de volgende onderdelen