Pubquiz

All-in feestavond waarbij de kennis van de deelnemers flink op de proef wordt gesteld.

  • Voor jong en oud
  • Inclusief onbeperkt drinken

 

Jackass vrijgezellenfeest

Lekker borrelen en je hersenen laten kraken

De all-in pubquiz is een gezellige feestavond waarbij je de hersenen flink mag laten kraken. In teams van ongeveer 4-6 personen zul je strijden om de felbegeerde prijs.

We starten de avond met een drankje, en gaan vervolgens onder leiding van de quizmaster aan de slag met de pubquiz. Na de uitleg zullen er ongeveer zes rondes volgen die bestaan uit o.a. multiple choice vragen, geluidsfragmenten en een fotoronde. Kennis van vroeger en nu, over muziek, aardrijkskunde en films is nodig om de vragen juist te kunnen beantwoorden. Maar wellicht dat een goede gok je soms ook aan wat punten helpt. De pubquiz is aan te passen aan de groep, vermeld bij de aanvraag dus goed om wat voor soort groep het gaat. Ook is het mogelijk om eigen vragen toe te voegen aan de pubquiz.

De pubquiz duurt ongeveer 2 a 3 uur incl. enkele pauze’s. Na afloop kan er nog gezellig nagepraat en geborreld worden met een lekker muziekje op de achtergrond. De totale avond duurt 5 uur, maar is naargelang in te korten of uit te breiden.

Inclusief:

  • Quizmaster
  • Prijs voor het winnende team
  • Nootjes op tafel
  • 5 uur onbeperkt drinken (standaard bier/fris/wijn)

Uitbreidingen

Algemeen

  • De pubquiz is voor de genoemde prijs alleen mogelijk bij Limburgs Uitje. De pubquiz bij de Turfhoeve is op aanvraag.
  • De pubquiz kan alleen in de avond plaats vinden bij Limburgs Uitje. Bij de Turfhoeve kan het wel overdag, maar wel alleen als totaalprogramma zoals vermeld.
prijslijst
Tijdsduur
5 uur
Minimum aantal
30 personen
Prijs
€35,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

Pubquiz boeken / beschikbaarheid opvragen

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.

Maak je keuze
Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragenContactpersoon

Aantal personen

Eten en drinken


Eventuele opmerkingen

Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mailLimburgs Uitje klantscoreratingratingratingratingrating8.7(762 reviews)