Cascara menu all-in (2 uur)

Bij Cascara Rodizio grill & bar in Sevenum gaat het om de Braziliaanse beleving. Cascara Rodizio onderscheid zich van een steakhouse door alle elementen van een Braziliaanse avond samen te brengen in één concept. Door te werken met Passadores, Grillmasters, vers gemixte cocktails, een Fresh market en Otzï’s dessert-trolley zorgt Cascara in Sevenum ervoor dat het de gast aan niets ontbreekt.

2 uur genieten – Het menu van Cascara Rodizio grill & bar bestaat uit al het mooie vlees & alle verse vis die vandaag gevangen is door de Passadores. Trots zullen ze het vlees & de vis aan spiesen bij uw aan tafel presenteren.

Fresh market – U mag bij het Cascara menu de gehele duur van uw avond gebruik maken van de verse producten van de Fresh market.

Dessert – Dit arrangement is inclusief het toetjes buffet waar u onbeperkt van gebruik kunt maken.

Drankarrangement – U kunt bij dit arrangement 2 uur onbeperkt drinken uit ons drankassortiment (frisdrank, huiswijn, koffie/thee & bier (met uitzondering van speciaal bieren).

Dit arrangement is alleen te boeken vanaf 10 personen i.c.m. een activiteit. Kleinere groepen kunnen gebruiken maken van het standaard Cascara arrangement.

Een speciaal vismenu is 2,50 extra p.p.

Gesloten op dinsdag en woensdag.

prijslijst
Minimum aantal
15 personen
Prijs
€ 36,95 p.p. (incl. BTW)
Cascara menu all-in (2 uur)
Limburgs Uitje klantscoreratingratingratingratingrating8,6(736 reviews)