Arrangementen voor een geslaagde feestavond in Limburg

Feestavond Limburg

Wil je een unieke feestavond in Limburg organiseren? Dat is harstikke leuk in combinatie met activiteiten bij Limburgs Uitje! Er zijn in Limburg verschillende mogelijkheden om jouw reden voor een feestje te vieren met uitdagende activiteiten. Het organiseren van een feestavond in Limburg hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt de organisatie met een gerust hart bij Limburgs Uitje neerleggen en dan weet je zeker dat jouw gasten een topavond of -dag gaan beleven.

De organisatie van een feestavond in Limburg

Laat je de organisatie helemaal aan ons over of heb je zelf allerlei ideeën? Dit is allemaal geen probleem. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden voor een feestavond in Limburg. Op onze locatie in Sevenum aan de A67 heb je de beschikking over een groot terras en een ruime binnenruimte met mooie bar en een uitgebreid drankenaanbod.

Waarom een feestavond bij Limburgs Uitje uniek is?

Een feestavond bij Limburgs Uitje is uniek omdat je de feestavond kunt combineren met allerlei activiteiten. Doordat wij dagelijks uiteenlopende groepen op bezoek hebben, beschikken we over de gaafste materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bubble voetbal of de Crazy Crasher?

Feestavond in Limburg binnen een paar minuten geregeld

Wil je graag in de middag al starten of kies je voor avondactiviteiten met aansluitend de feestavond? Wij vinden het in ieder geval belangrijk jij ook kan meegenieten van deze mooie dag. Het is ten slotte jouw feestje! Laat het geregel en de organisatie daarom gerust aan onze medewerkers over. We hebben dagelijks te maken met uiteenlopende groepen en verschillende groepsgroottes. Jouw feestavond is daarom altijd in goede handen bij Limburgs Uitje!

Laat ons weten hoeveel personen je uit wil nodigen en wanneer de feestavond gepland staat. We zullen er vervolgens alles aan doen om jouw wensen (budget, doelgroep, groepsgrootte en activiteiten) af te stemmen op ons aanbod. Uiteraard kun je ook kiezen voor een van onze speciaal samengestelde arrangementen. Zoek de gewenste activiteiten en het arrangement en boek meteen of vraag de beschikbaarheid op. We nemen dan contact met je op voor de mogelijkheden.

Complete feestavond in Limburg

Naast de diverse activiteiten bieden we verschillende mogelijkheden voor eten en drinken om de feestavond in Limburg compleet te maken. Niets is te gek! Kies voor een uitgebreid diner, een gezellige barbecue of een buffet. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon wat borrelhapjes tussendoor te nuttigen. In samenwerking met naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara Rodizio grill & bar’ is het aanbod zeer divers.

Compleet is bij ons ook echt compleet. Onze locatie is centraal gelegen in Noord Limburg en goed bereikbaar vanuit Limburg en Brabant, maar het kan natuurlijk voorkomen dat busvervoer nodig is. Daarom bieden we de mogelijkheid voor busvervoer aan in samenwerking met het Maasdal uit Maasbree. We halen jouw gasten op en brengen ze na de feestavond in Limburg weer netjes thuis. Handig, toch?

Klaar voor jouw feestavond in Limburg?

Ben je overtuigd en wil je een unieke feestavond in Limburg samen met jouw gasten beleven? Goede keuze! Wij helpen je graag bij de organisatie en zullen ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten. We zijn benieuwd naar jouw wensen. Neem contact met ons op en dan gaan we er samen iets moois van maken. Tot snel bij Limburgs Uitje!