Privacy

Privacy beleid Limburgs Uitje

Limburgs Uitje, gevestigd aan Middenpeelweg 1 5975MZ Sevenum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.limburgsuitje.nl Middenpeelweg 1 5975MZ Sevenum 077-3030062
KVK: 12050588

Kai Reijnen is de Functionaris Gegevensbescherming van Limburgs Uitje Hij is te bereiken via info@limburgsuitje.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Limburgs Uitje verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Groepsnaam
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Plaats
  • Mobiel nummer
  • Email adres

Persoonsgegevens die wij verwerken van medewerkers

Limburgs Uitje maakt gebruik van een payroll bedrijf, en is zelf niet in het bezit van de persoonlijke gegevens van de medewerkers. Deze leveren zij zelf aan bij het payroll bedrijf. De enige gegevens die Limburgs Uitje aanlevert zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Startdatum
  • Bruto uurloon
  • Email adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@limburgsuitje.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Uitvoering van vereenkomst:

Wij verwerken je gegevens met het doel om zeker te weten dat de activiteit goed geboekt staat in ons systeem. We sturen je een bevestiging en een herinnering een week vooraf naar het opgegeven email adres. Na afloop ontvang je nog een enquête op dat mail adres. Daarna zul je geen e-mails meer van ons ontvangen. Behalve als je aangegeven hebt de nieuwsbrief te willen ontvangen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Als je een aanvraag doet die niet leidt tot een boeking, dan staat je aanvraag alleen in onze mail box. Er wordt verder niks mee gedaan. Deze mails worden na 7 jaar verwijderd.

Als je een boeking doet dan vullen we je gegevens in in ons reserveringsprogramma “Recras”. Van hier uit zorgen we dat de activiteit goed geregeld wordt. In dit systeem zullen de gegevens blijven staan. Dit voor onze statistieken, en eventuele toekomstige boekingen.

Als de boeking afgelopen is en deze wordt voldaan per factuur, dan komen deze gegevens ook in onze boekhoudsoftware (Yuki) te staan. Dit is vaak alleen het geval bij bedrijven. Deze dienen min. 7 jaar bewaard te worden. Dit is wettelijk verplicht door de belastingdienst. Daarna verwijderen wij de gegevens niet.

In alle bovenstaande gevallen kun je een verzoek doen om de gegevens te laten verwijderen. Rekening houden met de wettelijke regels.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen geen gegevens aan derden. Wij delen de persoonsgegevens alleen als het nodig is om onze taken uit te kunnen voeren. Met deze bedrijven hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Dit is met de volgende bedrijven:

Recras: Reserveringsprogramma. Zij gebruiken de gegevens niet, behalve voor statistische doeleinden.
Mailchimp: Dit is een online systeem waarmee wij onze nieuwsbrief versturen. Deze krijg je alleen als je je speciaal hiervoor hebt aangemeld via de site of het contact formulier. In elk mail die je krijgt staat een link om je direct af te melden.
Klantenvertellen: Na afloop van de boeking krijg je nog een laatste mail. Hieronder wordt gevraagd om je ervaring achter te laten op klantenvertellen. Dit kan anoniem of met je gegevens. Deze kunnen op verzoek altijd verwijderd worden.

Daarnaast zijn er verwerkersovereenkomsten met het bedrijf dat de hosting verzorgd (Argeweb). Op de server zijn verder geen gegevens opgeslagen in de database.

Onze mailboxen zijn gehost bij Microsoft (365), ook via Argeweb.
Onze backups en opslag van documenten vindt plaats bij Dropbox en KPN Backup online.
De boekhoudsoftware wordt geleverd door yuki.
In het geval van Dropbox zijn de servers gevestigd buiten Europa. Maar er zijn passende waarborgen getroffen om de gegevens te beveiligen.
Ook met hun zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten.

Alle toegang tot deze gegevens is beveiligd via wachtwoorden die regelmatig veranderd worden. In het bedrijf zijn slechts enkele die toegang hebben hier toe.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Limburgs Uitje gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Limburgs Uitje gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we analytische cookies. Deze cookies meten alle data die je terugvindt in Google Analytics. Deze cookies meten bijvoorbeeld het aantal bezoekers op de website, de tijd dat ze op de website verblijven en welke pagina’s ze bekijken. Deze gegevens zijn anoniem, dus niet te herleiden naar individuele personen. Het ip adres is afgeschermd. Daarom komt er ook geen melding bij ons op de website dat we cookies gebruiken.

Social Media

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Instagram zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Lees de privacyverklaring van Facebook en Instagram (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Wij gebruiken geen tracking cookies om te volgen welke andere websites je bezoekt.

Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Limburgs Uitje en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@limburgsuitje.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Limburgs Uitje wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Limburgs Uitje neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@limburgsuitje.nl.

 

Limburgs Uitje verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Limburgs Uitje blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.