Groepsuitje Horst en America

Ben je op zoek naar een groepsuitje in Horst aan de Maas? Dan hoef je niet ver te zoeken! Op 15 minuten rijden van Horst en 10 minuten van America ligt de perfecte locatie voor groepsuitjes in Limburg. Onze locatie in Sevenum is zeer compleet en biedt uitgebreide mogelijkheden voor uiteenlopende groepen.

Groepsuitje in Horst of America voor uiteenlopende groepen

Een groepsuitje bij Limburgs Uitje is bij voorbaat al geen slechte keuze! Voor uiteenlopende groepen organiseren we dagelijks verschillende activiteiten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met grote en kleine groepen. Ben je bijvoorbeeld in Horst of America en wil je graag een familiedag organiseren? Dan ben je bij Limburgs Uitje aan het juiste adres! Of wil je met jouw teamgenoten een sportieve en gezellige dag beleven? Ook dan biedt Limburgs Uitje uitgebreide mogelijkheden middels verschillende activiteiten en arrangementen.

Groepsuitje in Horst of America met de gaafste en leukste activiteiten

Ben je in Horst of America en wil je zelf materialen gaan huren om activiteiten mee te organiseren? Niet aan beginnen. Het is veel geregel voor het vinden van een juiste locatie en het huren van materialen kost opbouwwerk en (vaak) ook nog eens veel geld. Daarbij beschik je dan maar over één gave of een paar minder uitdagende activiteit(en). Voorkom dit en laat jouw groepsuitje in Horst of America lekker door ons organiseren. Onze locatie in Sevenum aan de A67 biedt een arsenaal aan uitdagende en gezellige activiteiten. De Crazy Crasher en Highland Games zijn actief en uitdagend, terwijl Wie is de Ezel meer een denkspel is en meer teamwork vereist.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg van wat we allemaal te bieden hebben.

Compleet verzorgd groepsuitje in Horst of America

Vind jij het ook niet super vervelend dat je continu moet verplaatsen van accommodatie tijdens jouw groepsuitje? Dat vinden wij ook! Daarom bieden we naast al onze activiteiten ook uitgebreide mogelijkheden voor eten en drinken. Geniet bij mooi weer van ons prachtige terras of kom bij slecht weer heel gezellig binnen aan onze bar zitten. Ons drankenaanbod is divers en de eetmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Je kunt ervoor kiezen om samen met jouw groep de activiteit(en) af te sluiten met een barbecue of borrelhap op onze locatie. Daarnaast is het mogelijk te genieten van tapas of een buffet bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara rodizio grill & bar’.

Is dit nog niet compleet genoeg voor jullie? Of wil je samen met jouw groep nog naar huis of de volgende locatie gebracht worden? Geen probleem! We bieden de mogelijkheid voor busvervoer aan in samenwerking met het Maasdal uit Maasbree. De centrale ligging van onze accommodatie maakt dat wij goed bereikbaar zijn vanuit Limburg en Brabant.

Klaar voor jouw groepsuitje in Horst of America?

Overtuigd? Dan zien we je binnenkort bij Limburgs Uitje in Sevenum! Zoek jouw gewenste activiteiten of arrangementen uit en laat ons weten wanneer jullie komen. We ontvangen jullie graag en zullen zorgen voor een dag om nooit te vergeten. Wil je liever een speciaal voor jouw groep samengesteld groepsuitje of weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte groepsuitje!

Onze locatie is op 10 minuten rijden gelegen van Center Parcs het Meerdal en de Limburgse Peel.