Groepsuitje Limburg

Een groepsuitje in Limburg organiseren? Wij van Limburgs Uitje maken het jou heel gemakkelijk, want niet iedereen is altijd even gelukkig met het feit dat hij/zij aan de beurt is dit jaar. Bij Limburgs Uitje organiseer je jouw groepsuitje op een gemakkelijke en leuke manier. Je hoeft ons alleen even te laten weten wanneer en met hoeveel personen je komt. Daarna regelen wij de rest!

Geef jouw groepsuitje in Limburg uit handen

Hoe makkelijk is het om (een gedeelte van) jouw groepsuitje uit handen te geven? Je hoeft ten eerste zelf geen geschikte plek te zoeken in het voor jouw wellicht onbekende Limburg. Daarnaast moet je al jouw materialen mee sjouwen en ben je er veel voorbereidingswerk mee kwijt. In de meeste gevallen zijn de materialen dan ook nooit zo uitdagend en groots zoals je deze bij ons kunt verwachten. Bespaar je de moeite en laat de organisatie van jouw groepsuitje in Limburg lekker aan het personeel van ons over.

Onze enthousiaste medewerkers organiseren wekelijks groepsuitjes op onze locatie in Limburg. Zij zijn ervaren in het leiding geven en enthousiasmeren van uiteenlopende groepen.

Diverse mogelijkheden groepsuitje Limburg

Zoek jij iets voor een grote groep? Of zijn jullie juist met een klein gezelschap? Jong, oud of een combinatie van leeftijden? Actief, sportief of juist creatief? Binnen of buiten, wij hebben allerlei mogelijkheden met indoor en outdoor activiteiten voor een groepsuitje in Limburg. Vertel ons je ideeën, wensen en de samenstelling van de groep en wij bedenken een passend groepsuitje of compleet arrangement. Uiteraard kun je ook zelf inspiratie opdoen op onze website. We hebben namelijk een zeer divers aanbod aan activiteiten voor een groepsuitje in Limburg.

Groepsuitje in Limburg combineren met…

Naast de verschillende groepsactiviteiten zijn er uitgebreide mogelijkheden voor iets te eten en te drinken. Zo kun je bijvoorbeeld starten met een kopje koffie met échte Limburgse vlaai, maar bieden we ook tal van borrelhapjes, buffetten en barbecues aan. Tevens werken wij samen met naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara Rodizio grill & bar’. Dat biedt de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreide lunch of diner als start of afsluiting van jouw groepsuitje in Limburg! Bekijk de mogelijkheden voor lunch, diner, borrels of complete drankarrangementen op de pagina eten en drinken.

Klaar voor jouw groepsuitje in Limburg?

Zoals je hebt kunnen lezen en kunt zien op onze website, is ons aanbod zeer uitgebreid. Er zit altijd wel iets tussen dat past bij jouw vrijgezellenfeest, personeelsuitje, vriendendag of teamuitstapje. Mocht je het lastig vinden om te kiezen of ben je benieuwd naar combinatiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee om jullie groepsuitje in Limburg tot een groot succes te maken!