Actief groepsuitje Limburg

Wil je graag een actief uitje in Limburg voor een groep organiseren? Dat is nog niet zo makkelijk als je in eerste instantie denkt. Een actief uitje zonder vernieuwende en uitdagende materialen gaat namelijk al snel vervelen. Daarom moet je jouw groep iets kunnen bieden dat zij niet verwachten tijdens een actief uitje in Limburg. Grote en unieke materialen waar iedereen graag de uitdaging mee aangaat. Een actief uitje in Limburg waar over een aantal jaren nog steeds over gepraat wordt.

Zie je het al helemaal voor je? Wij wel! We weten bij Limburgs Uitje namelijk als geen ander hoe het is om unieke en actieve uitjes te beleven en te organiseren. Want dat is wat wij doen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Actief uitje in Limburg in goede handen

Als je een actief uitje in Limburg organiseert dan moet je dit goed aanpakken. Je wilt namelijk niet dat jouw teamgenoten, familieleden of collega’s na de activiteit zeggen: ‘’Heb ik me hier moe voor moeten maken?’’. Dit wil je voorkomen. Gelukkig kunnen wij van Limburgs Uitje ervoor zorgen dat dit zeker niet voor gaat komen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en bedrijfsfeesten met uiteenlopende groepsgroottes en interesses. Onze uitgebreide locatie langs de A67 biedt de mogelijkheid om een arsenaal aan activiteiten en arrangementen aan te bieden. De organisatie ligt geheel in onze handen, waardoor jij als organisator zelf ook kunt meedoen met alle activiteiten.

Actief uitje in Limburg met unieke en belevenisvolle activiteiten

De actieve uitjes die we bij Limburgs Uitje te bieden hebben zijn zeer divers en voor uiteenlopende doelgroepen opgezet. Of je nu komt met verschillende generaties uit jouw familie of met een groep mannen van dezelfde leeftijd. Het maakt niet want bij Limburgs Uitje is er voor alle leeftijden en interessegroepen iets te beleven! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Crazy Crasher? De vetste stormbaan van Limburg die gebaseerd is op een bekend tv-programma. Of ga toch liever voor een ander spel dat ook gebaseerd is op een bekend tv-programma? De Limburgse variant van Expeditie Robinson is namelijk Expeditie Columbus! Deze activiteit staat in het teken van teambuilding en overleven met jouw teamgenoten. Naast de Crazy Crasher en Expeditie Columbus zijn er nog tal van andere actieve uitjes die we bij Limburgs Uitje organiseren. Bekijk al onze activiteiten en zoek de activiteit die het best bij jullie actief uitje in Limburgs past. Kun je niet kiezen en twijfel je tussen twee activiteiten? Geen probleem! Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere activiteiten te combineren. Zo weet je zeker dat al jouw groepsleden voldaan zullen zijn!

Compleet actief uitje in Limburg

Uitgeput of even uitrazen van jullie activiteit? Dat kan op ons zonovergoten terras of bij slecht weer binnen aan de bar. We vinden het belangrijk dat het uitje wordt voortgezet zonder dat jullie hiervoor naar huis of de volgende activiteit gaan. Daarom bieden we de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje. Het is zelfs mogelijk om af te sluiten met een barbecue op onze locatie in Sevenum. Daarnaast bieden naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara rodizio grill & bar’ een uitgebreid diner of tapas aan. Bekijk alle mogelijkheden voor eten en drinken.

Ready? Set, GO!

Klaar voor jullie actief uitje in Limburg? Bekijk dan onze activiteiten en laat ons weten welke je graag wil komen beleven met jouw teamgenoten, familieleden of collega’s. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een speciaal samengesteld arrangement. Boek direct via de gewenste activiteit of neem contact met ons op voor een actief uit in Limburg op maat. Tot ziens bij Limburgs Uitje!