Vriendenuitje Brabant

Op zoek naar een locatie voor jouw vriendenuitje? Bij Limburgs Uitje gelegen aan de rand van Brabant kun je jouw perfecte vriendenuitje organiseren. Op onze prachtige locatie kun je met jouw vrienden genieten van verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. Daarnaast verzorgen wij jouw complete vriendenuitje en zullen wij jou en jouw vrienden ook voorzien van eten en drinken. Geef je zorgen uit handen en ga voor een origineel vriendenuitje aan de rand van Brabant bij Limburgs Uitje!

Vriendenuitje aan de rand van Brabant

Onze locatie van Limburgs Uitje is gelegen aan de rand van Brabant, wat makkelijk te bereiken is vanuit verschillende uithoeken van Nederland. Je kunt ons vinden in Sevenum, direct aan de afslag Helden van de A67. Aangezien het direct gelegen is aan de A67 is het ook maar 30 minuten rijden vanaf Eindhoven en 10 minuten vanuit Venlo. Omdat onze locatie zo dicht bij Brabant is, is het ook zeker geschikt voor (vrienden)groepen uit Brabant. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid, handig wanneer jouw vrienden vanuit verschillende plekken in Nederland moet komen!

Origineel vriendenuitje dicht bij Brabant

Maar wat kun je allemaal doen bij Limburgs Uitje? Er zijn zoveel leuke ideeën voor een vriendenuitje en wij hebben supergave activiteiten die jouw vriendenuitje tot een succes zullen brengen. Om je een idee te geven van wat voor leuk vriendenuitje jij kunt organiseren aan de rand van Brabant zijn hier een aantal van onze favorieten:

  • Ga voor de crazy crasher, een gaaf hindernisparcours waarbij je het kunt opnemen tegen jouw vrienden
  • Kies de fun games, verzekerd van veel plezier tijdens jouw vriendenuitje
  • Expeditie Columbus, net zo spannend als Expeditie Robinson maar dan samen met jouw vrienden

Compleet uitje aan de rand van Brabant

Een uitje is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Gelukkig kom je niets tekort wanneer je jouw vriendenuitje organiseert bij Limburgs Uitje! Naast dat wij gave en originele activiteiten organiseren voor jouw vriendenuitje zorgen wij ook voor de rest. Denk aan koffie met iets lekkers (zoals een stukje overheerlijke Limburgse vlaai), een lunch, barbecue, buffet, borrelhapjes, of een lekker hapje eten bij de naast onze locatie gelegen restaurants de Turfhoeve of Cascara Rodizio Grill & Bar.  En wil je jouw vriendenuitje echt goed afsluiten? Dan wil je de feestavond met pubquiz zeker niet missen!

Jouw ideale vriendenuitje plannen aan de rand van Brabant?

Geef de organisatie van jouw vriendenuitje dichtbij Brabant uit handen en wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag zullen beleven. Wij horen graag welke activiteiten jij wilt plannen voor jouw vriendenuitje en wat jullie te eten en te drinken willen tijdens jullie dag bij ons in Sevenum. Zoals je op onze website kunt zien zit er altijd wel iets tussen voor jouw vrijgezellenfeest, personeelsuitje, mannenuitje, familieuitje of vriendenuitje. Heb je nog vragen over het regelen van jouw uitstapje met jouw vriendengroep? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder! Hopelijk tot snel.