activiteiten voor een ossenfeest in limburg

Ossenfeest Limburg

Tijd voor een ossenfeest in Limburg? Dat wordt lachen, gieren en brullen! Tijdens een ossenfeest organiseer je een speciale dag voor een 30-jarige vriend die nog steeds vrijgezel is. Een “os” verdient het om een leuke, maar vooral ook onverwachtse en beetje gênante, dag te beleven. Het organiseren van een ossenfeest in Limburg hoeft niet moeilijk te zijn. Uiteraard wil je iets organiseren waar over een aantal jaren nog over nagepraat wordt, maar het moet wel binnen de mogelijkheden en het budget passen. Wij van Limburgs Uitje helpen je hierbij en bieden je afhankelijk van je wensen een perfect afgestemd programma voor een onvergetelijk ossenfeest in Limburg!

De organisatie van een ossenfeest in Limburg

Wordt een van je goede vrienden binnenkort dertig jaar en ziet het er niet naar uit dat hij een vriendin zal hebben voor die tijd? Dan is het de hoogste tijd om samen met andere vrienden een ossenfeest in Limburg te organiseren! De organisatie van een ossenfeest in Limburg kun je op allerlei manieren aanpakken. Er zijn tal van mogelijkheden die je zelf kunt organiseren en er zijn allerlei activiteiten bij aanbieders zoals Limburgs Uitje.

Zelf organiseren lijkt voor de hand liggend, maar dit brengt in de praktijk toch vaak wat hobbels met zich mee. Het organiseren neemt veel tijd in beslag en je beschikt vaak niet over de materialen voor de activiteiten die je in gedachte hebt. Wanneer je jouw ossenfeest in Limburg laat organiseren door Limburgs Uitje dan weet je zeker dat het goed komt. Wij organiseren namelijk dagelijks ossenfeesten, vrijgezellenfeesten, vrijgezellendagen, groepsuitjes en personeelsuitjes in Limburg. Geef de organisatie uit handen en voorkom veel geregel tegenover relatief weinig kosten.

Activiteiten voor een ossenfeest in Limburg

Een ossenfeest is een speciale dag waarop de dertigjarige vrijgezel natuurlijk extra in de aandacht staat. De “os” mag het zeker meerdere malen voelen dat het zijn dag is. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Een aantal van onze activiteiten is zeer geschikt om de “os” op een ludieke manier in het middelpunt te laten staan.

Jackass

Deze kennen we allemaal, toch? Zeker als je een twintiger of dertiger bent is Jackass een bekend fenomeen waar vroeger veel naar gekeken werd op televisie. Een ideale groepsactiviteit voor een ossenfeest, omdat hier bijna alle facetten in zitten waarbij wij aan een ossenfeest denken! Aan aandacht en op een leuke manier pijn lijden zal de “os” niet ontsnappen tijdens Jackass. Even lekker laten zweten, waarbij de rest voor puur vermaak mag toekijken.

Highland Games

De Highland Games zijn wellicht iets minder bekend, maar zeker zo uitdagend als Jackass. Uitsloverij en brullen komen hier veelvuldig aan bod. Tijdens traditionele Schotse spellen worden de krachten van niemand gespaard. Uiteraard draagt de “os” een Schotse rok (mét of zonder ondergoed eronder).

Crazy Crasher

Wie is de snelste en behendigste tijdens jullie ossenfeest in Limburg? Hier komen jullie achter tijdens de vele hindernissen en obstakels van de Crazy Crasher. Boks de “os” van de boksmuur en ga als snelste naar de overkant bij de ninja battle. Deze sportieve uitdaging is bekend van een tv programma en een perfecte activiteit voor een ossenfeest in Limburg.

Maak het ossenfeest in Limburg compleet!

Maak het ossenfeest compleet door naast de diverse activiteiten te kiezen voor onze eten en drinken mogelijkheden. Kies voor een lekkere borrelhap tussendoor of ga all the way bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara Rodizio grill & bar’. Door onze samenwerking met beide restaurants kunnen we een scherpe prijs aanbieden.

Uiteraard moet een ossenfeest afgesloten worden met een avondje stappen! In Limburg zijn verschillende mogelijkheden om een ossenfeest goed af te sluiten. In de buurt van Sevenum liggen verschillende kroegen en zijn er vaak gezellige kermissen of populaire festivals. In ons contact geven we je graag een aantal tips of ideeën.

Het ossenfeest in Limburg kan (bijna) beginnen!

Zo, het ossenfeest in Limburg kan bijna beginnen! Vind je het lastig om te kiezen uit ons aanbod activiteiten en arrangementen? Of ben je benieuwd naar de verschillende combinatiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We kijken graag met je mee naar het ossenfeest wat jij in gedachten hebt en doen je een scherp aanbod. Tot snel bij Limburgs Uitje in Sevenum!