Teamuitje Limburg

Een teamuitje in Limburg organiseren? Ga er maar aan staan. Het regelen en organiseren van een leuk teamuitje in Limburg kan namelijk best tijdrovend zijn. Tijd die je natuurlijk graag in jouw team wil investeren, maar ook tijd je heel goed kan gebruiken voor andere dingen. Bespaar jezelf de moeite en laat jouw teamuitje in Limburg organiseren door Limburgs Uitje! Zo kun je rustig zelf verder met al jouw andere bezigheden en laat je ervaren organisatoren jouw teamuitje regelen.

Waarom teamuitje in Limburg uit handen geven?

Het uit handen geven van jouw teamuitje in Limburg brengt eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee. Naast dat het jezelf weinig tijd en energie kost weet je zeker dat er voor elk wat wils is op onze grote en centrale locatie in Sevenum. Doordat wij dagelijks groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en bedrijfsuitstapjes organiseren beschikken we over de gaafste en meest uitdagende materialen. Niks is te gek en veel van ons uitgebreide aanbod is uniek in Limburg. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Crazy Crasher?

Laat onze ervaren en enthousiaste medewerkers jouw teamgenoten de dag beleven die ze verdienen. Onze medewerkers hebben ervaring met grote en kleine groepen. Ook beschikken we over een locatie waarop van alles mogelijk is. Voornamelijk actieve en sportieve activiteiten die buiten plaatsvinden. Heb je kieskeurige teamgenoten? Dan kunnen verschillende groepen de activiteiten doen die zij leuk vinden. Zo is er voor iedere teamgenoot wel iets dat bij hem of haar past.

Teamuitje ideeën in Limburg op één locatie

Je kunt natuurlijk niet al jouw teamgenoten dwingen om naar het teamuitje te komen. Wat je wel kunt is de kans vergroten dat er zoveel mogelijk komen. Dit kun je doen door verschillende activiteiten op één locatie aan te bieden. Wij hebben een perfecte locatie met zeer uitgebreide mogelijkheden voor binnen- en buitenactiviteiten. De sportievelingen uit jouw team kunnen hun energie kwijt tijdens de Highland Games of Fun Games.

Naast bovengenoemde spellen/activiteiten zijn er nog tal van mogelijkheden. De meest gekozen en logische mogelijkheden hebben we alvast voor je samengesteld in onze arrangementen. Uiteraard mag je ook zelf een combinatie maken van onze activiteiten en deze aanvragen. Heb je al ideeën voor jullie teamuitje in Limburg? Wij maken dan een voorstel op maat en voor de rest hoef je niks meer te regelen.

Compleet teamuitje in Limburg

Nadat jullie samen de spellen/activiteiten hebben gespeeld is het teamuitje zeker nog niet afgelopen. Daarna is het tijd om samen gezellig lekker wat te eten en drinken. Hiervoor hoef je gelukkig niet ver te gaan. Wij organiseren namelijk uitgebreide eetmogelijkheden op eigen locatie of bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara rodizio grill & bar’. Bij goed weer geniet je van de laatste avondzon op ons terras en bij slecht weer is er binnen voldoende ruimte en een gezellige sfeer om samen te zijn.

Wil je na alle bezigheden op onze locatie jouw teamuitje in Limburg afsluiten met een avondje stappen? Dat gaat zeker goedkomen! In Limburg zijn er uitgebreide mogelijkheden om jouw teamuitje feestend af te sluiten. In Sevenum en omgeving liggen verschillende kroegen en vaak zijn er kermissen en festivals. Wil je hier meer over weten? Laat ons dan even iets weten en dan kunnen je vast en zeker een paar goede tips geven! We kunnen je in ieder geval al een aantal slaapverblijven (groepsaccommodaties, bungalowparken, hotels en campings) adviseren. Bekijk het complete overzicht. Daarnaast vind je op deze pagina de mogelijkheden voor (groeps)vervoer.

Tot snel bij Limburgs Uitje!

Geef jouw teamuitje in Limburg uit handen en beleef een topdag samen met al jouw teamgenoten. Kies jouw gewenste activiteiten, arrangement of neem contact met ons op voor overige opties. We maken graag een aanbod op maat en nemen de organisatie van jouw teamuitje uit handen. Zien we je binnenkort?