Ploeguitstap Limburg

Regel de ploeguitstap waar jullie nog lang over na zullen praten!

Bij Limburgs Uitje vind je alles wat je zoekt om een leuke dag te beleven. Wil jij degene zijn die de ploeguitstap regelt waar iedereen het nog steeds over heeft? Dan ben je bij ons goed! Door ons brede aanbod aan groepsuitjes en activiteiten is er altijd wel iets wat geschikt is voor jullie groep.

Spanning, sportief bezig zijn of gewoon fun?

Elke groep is weer anders en vraagt om een andere invulling van een ploeguitstap. Sportief aangelegd? Dan zijn er zeker mogelijkheden genoeg! Kijk eens naar de Crazy Crasher, Expeditie Sportief of kies voor Bubble voetbal Juist niet sportief en op zoek naar spanning? Ontsnap dan uit een van onze drie escape rooms. Willen jullie als groep gewoon fun hebben? Met onze rodeostier lukt dit gegarandeerd! Maar kijk ook eens naar de Crazy Crasher (dan doe je het gewoon wat rustiger aan) of ga voor de fun games, ouderwets plezier gegarandeerd!

Compleet arrangement

Ga je alleen voor een activiteit of groepsuitje of kies je voor een compleet ploeguitstap arrangement met eten en drinken? Wij kunnen het makkelijk aanpassen op jullie wensen! Alle uitjes vinden plaats op één centrale locatie in Noord-Limburg. Lekker genieten van een hapje en drankje op ons terras of in de blokhut is dus geen probleem. Daarnaast werken we samen met naastgelegen restaurants, op deze manier kunnen we een optimale service bieden op het gebied van eten & drinken. Liever zelf iets meenemen? Dan kunnen jullie dit nuttigen op ons picknick terras. Maar.. je bent natuurlijk in Limburg, dus de echter Limburgse vlaai proeven is wel een aanrader.

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen? Of zijn er mensen met beperkingen, diëten of anderszins dingen waar we rekening mee moeten houden? Maak dit dan vooraf kenbaar, op deze manier kunnen wij een gepaste oplossing verzinnen. Niets is ons immers te gek en wij houden er van creatief bezig te zijn!

Activiteiten voor een geslaagde ploeguitstap in Limburg