Activiteiten voor een geslaagde ploeguitstap in Limburg

Ploeguitstap Limburg

De leukste en meest uitdagende ploeguitstap in Limburg beleef je met jouw groep in Sevenum. Bij Limburgs Uitje vind je alles wat je zoekt om een geslaagde ploeguitstap te beleven. Ben jij degene die dit jaar jullie ploeguitstap in Limburg gaat organiseren? Stop dan met zoeken, want bij ons zit je goed! Ons brede aanbod aan ploegenuitstapjes en activiteiten is geschikt voor uiteenlopende groepen.

Ploeguitstap in Limburg voor uiteenlopende groepen

Kom je met je voetbalploeg? Of kom je met de hele vulploeg van jullie supermarkt? Allemaal geen probleem. We kunnen op onze ruime locatie in Sevenum verschillende groepsgroottes kwijt. Er zijn tal van activiteiten die passen bij jullie ploeg. Zo is het mogelijk om bij grote groepen op te splitsen en verschillende activiteiten af te wisselen. Onze enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring in het leiding geven aan uiteenlopende groepen. Wekelijks organiseren we groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes in Limburg.

Een spanningsvolle, sportieve of gewoon gezellige ploeguitstap in Limburg?

Zoals gezegd, alles is mogelijk! Elke groep is anders en vraagt om een andere invulling aan activiteiten voor een geslaagde ploeguitstap in Limburg. Door onze jarenlange ervaring met uiteenlopende groepen weten we precies wat geschikt is voor een ploeguitstap in Limburg. Dit ligt natuurlijk wel aan de wensen, groepsgrootte en leeftijden van de groep. Voor sportieve groepen zijn de Crazy Crasher en Highland Games zeer geschikt, terwijl een gezellige ploeguitstap in Limburg eerder zal kiezen voor de Fun Games. Dit is nog lang niet alles. Er zijn nog tal van andere activiteiten voor een ploeguitstap in Limburg. We hebben tevens ook arrangementen gemaakt die aansluiten bij de wensen van eerdere bezoekers.

Compleet arrangement voor jullie ploeguitstap in Limburg

Ga je alleen voor een activiteit of kies je voor een compleet arrangement met eten en drinken? Wij kunnen het makkelijk aanpassen op de wensen van jullie groep. Alle groepsuitjes vinden plaats op één centrale locatie in Noord-Limburg. Lekker genieten van een hapje en drankje op ons terras of in de blokhut is geen enkel probleem. Daarnaast werken we samen met naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara rodizio grill & bar’. Daar is het mogelijk om te genieten van een uitgebreid buffet of overheerlijke tapas.

Speciale wensen voor jullie ploeguitstap in Limburg?

Hebben jullie speciale wensen? Of zijn er mensen met beperkingen, diëten of anderszins dingen waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons weten en dan zorgen wij voor een passen oplossing. Niets is ons te gek en wij houden ervan om creatief bezig te zijn.

Klaar voor jouw ploeguitstap in Limburg?

Heb je de geschikte activiteiten of het leukste arrangement gevonden dat bij jullie groep past? Boek dan direct of neem contact met ons op voor speciale wensen! Mocht je het lastig vinden om een geschikt arrangement of geschikte combinatie te vinden, dan helpen we je graag bij het samenstellen van een ploeguitstap in Limburg. Tot snel bij Limburgs Uitje!