Groepsuitje Arcen en Velden

Voor een groepsuitje in Arcen of Velden hoef je niet ver te zoeken! In de buurt ligt namelijk een perfecte locatie voor activiteiten met grote en kleine groepen. Limburgs Uitje in Sevenum is ongeveer 15 minuten rijden vanuit Velden en 20 minuten vanuit Arcen. Onze locatie in Sevenum is zeer uitgebreid aan activiteiten voor een groepsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitstapje of familiedag.

Gegarandeerd succes voor jullie groepsuitje in Arcen of Velden

In (de buurt van) Arcen en Velden is van alles te beleven. Je kunt zelf dingen organiseren op verschillende locaties en plekken, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw groepsuitje uit handen te geven. Wij van Limburgs Uitje maken jouw groepsuitje onvergetelijk. Onze enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring in het leiding geven aan grote en kleine groepen. Daarnaast biedt onze locatie aan de A67 alle ruimte voor verschillende en uitdagende activiteiten.

Groepsuitje in Arcen of Velden met de gaafste en leukste activiteiten

Het huren van materialen kost je vaak veel tijd, geld en energie. Daarbij moet je vaak zelf dingen opbouwen en blijken de materialen toch niet zo uitdagend te zijn zoals je dit voor ogen had. Wij hebben de oplossing. Bij Limburgs Uitje werken we dagelijks met verschillende groepen waardoor alle materialen kunnen blijven liggen en we de mogelijkheid hebben om de gaafste activiteiten voor te schotelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Crazy Crasher en Highland Games? Dit zijn unieke en uitdagende activiteiten in Limburg. 

Dit zijn slechts vier voorbeelden van onze vele activiteiten. We hebben nog veel meer te bieden voor zowel grote als kleine groepen. Bekijk onze activiteiten en filter bijvoorbeeld op outdoor activiteiten, indoor activiteiten, teambuilding, kleine groepen en nog veel meer. Dan kun je kiezen tussen activiteiten die passen bij de tijd van het jaar, jullie groepsgrootte en de groepsinteresses. Zo zijn er altijd activiteiten die geschikt zijn voor jullie groepsuitje in Arcen of Velden.

Compleet verzorgd groepsuitje in Arcen of Velden

Even de activiteit doen en daarna weer verder? Nee hoor. Wij vinden het belangrijk dat jullie voor het groepsuitje in Arcen of Velden niet de hele tijd van A naar B hoeven te verplaatsen. Daarom is het op onze locatie in Sevenum mogelijk om naast al onze activiteiten lekker na te borrelen onder het genot van een hapje en een drankje. Geniet bij mooi weer van ons zonovergoten terras of kom bij slecht weer gezellig binnen aan de bar zitten. Er is voldoende ruimte voor jullie hele groep. Naast de kleine borrelhap is het ook mogelijk om te genieten van een barbecue, tapas of buffet. In samenwerking met naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara rodizio grill & bar’ maken we jullie dag compleet. Bekijk alle mogelijkheden bij de pagina eten en drinken.

Compleet betekent bij ons ook echt compleet. Daarom bieden we zelfs de mogelijkheid voor busvervoer aan in samenwerking met het Maasdal uit Maasbree. Zo kunnen we jullie in Arcen of Velden (of een andere gewenste locatie) ophalen en weer terugbrengen. Handig toch?

Laat jullie groepsuitje in Arcen of Velden maar beginnen!

Maak het jullie zelf niet te ingewikkeld en laat jullie groepsuitje in Arcen of Velden door Limburgs Uitje organiseren. Zoek de gewenste activiteit(en) of het arrangement, laat ons weten wanneer jullie willen komen en dan regelen wij de rest. Uiteraard kunnen wij ook een groepsuitje voor jullie groep samenstellen. Neem contact met ons op en dan maken we er samen een topdag van. Tot snel bij Limburgs Uitje!