Groepsuitje Kessel

Ga je een groepsuitje in Kessel organiseren? Dan heb je verschillende mogelijkheden. In Kessel zijn er allerlei groepsactiviteiten, maar het is ook mogelijk om uit te vallen naar Sevenum. In Sevenum organiseren wij van Limburgs Uitje namelijk de leukste en meest uitdagende groepsuitjes voor uiteenlopende groepen. Onze locatie in Sevenum ligt slechts op 10 minuten rijden van Kessel en is absoluut de moeite waard.

Groepsuitje in Kessel voor jong en oud

Op slechts 10 minuten rijden van Kessel liggen er uitdagende en unieke activiteiten op jullie groep te wachten. Het maakt niet uit of jullie nou komen voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje. Ons uitgebreide aanbod is namelijk zeer geschikt voor verschillende leeftijden, gelegenheden en groepsgroottes. We hebben veel verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Daarnaast weten we door onze jarenlange ervaring precies wat er bij bepaalde groepsuitjes past. Hiervoor hebben we speciaal geselecteerde arrangementen opgesteld. Denk hierbij aan arrangementen voor schoolreisjes, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes.

Groepsuitje in Kessel met de meest uitdagende en leukste activiteiten

Kom je uit Kessel of overnacht je in (de buurt van) Kessel en wil je graag activiteiten inhuren voor op eigen locatie? Dat is niet ons advies. Je bent vaak veel bezig met het vinden van een geschikte locatie en het huren van materialen kost vaak veel geld en opbouwwerk. Daarbij moet je het doen met deze ene gave activiteit, waardoor de spanningsboog van jouw groep snel verdwenen zal zijn. Juist dit willen we bij Limburgs Uitje voorkomen door een arsenaal aan activiteiten aan te bieden die voor verschillende groepen leuk en uitdagend zijn. Door verschillende activiteiten te combineren blijft jouw groep betrokken.

Onze locatie aan de A67 biedt zoals gezegd activiteiten voor verschillende leeftijden, gelegenheden en groepsgroottes. De Crazy Crasher en Highland Games zijn actief en uitdagend, terwijl  Wie is de Ezel meer een denkspel is en meer teamwork vereist. Dat is nog lang niet alles. Bekijk al onze activiteiten en arrangementen. We weten zeker dat er ook iets voor jullie groepsuitje in Kessel tussen zal zitten.

Maak jouw groepsuitje in Kessel compleet

Moet je vanuit Kessel komen omdat daar (het grootste gedeelte van) jouw groep woont? Of omdat hier jullie groepsaccommodatie ligt? Geen probleem! We bieden de mogelijkheid voor busvervoer aan in samenwerking met het Maasdal uit Maasbree. De centrale ligging van onze accommodatie maakt dat wij goed bereikbaar zijn vanuit Limburg en Brabant.

Na de activiteit brengen we je weer netjes terug op locatie. Maar let op, want jullie hoeven niet meteen na de activiteiten naar huis. Op onze locatie bieden we namelijk uitgebreide mogelijkheden voor eten en drinken. Geniet bij mooi weer van ons prachtige terras of kom bij slecht weer gezellig binnen aan onze bar zitten. Ons drankenaanbod is divers en de eetmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Je kunt ervoor kiezen om samen met jouw groep de activiteit(en) af te sluiten met een barbecue of borrelhap op onze locatie. Daarnaast is het mogelijk te genieten van tapas of een buffet bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara rodizio grill & bar’.

Tot ziens bij jullie groepsuitje in Kessel!

Hebben we je kunnen overtuigen? Dan zien we je binnenkort bij Limburgs Uitje in Sevenum! We kijken uit naar jullie bezoek aan onze locatie en zijn benieuwd naar welke activiteiten jullie leuk vinden. Zoek de gewenste activiteiten of het gewenste arrangement uit en laat ons weten wanneer jullie komen. Dan zorgen wij ervoor dat jullie groepsuitje in Kessel een dag wordt om nooit te vergeten!

Vind je het lastig om een aantal activiteiten samen te stellen of wil je een speciaal samengesteld groepsuitje? Neem dan contact met ons op!