Bedrijfsuitje Limburg

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje in Limburg waar iedereen mee kan doen en al jouw medewerkers een leuke dag hebben? Dat is op eigen houtje toch vaak lastiger dan je denkt. Je wilt het namelijk goed doen voor al je medewerkers. Zij hebben het dik verdiend om na al die uren werken eens lekker samen eropuit te gaan. Daarnaast is een bedrijfsuitje goed voor de binding en samenwerking van jouw medewerkers. Het regelen van een bedrijfsuitje in Limburg is toch best ingewikkeld. Je moet er veel tijd insteken, kunt zo’n grote groep niet makkelijk bij elkaar houden of je beschikt niet over de juiste materialen. Daar is gelukkig een oplossing voor!

Geef jouw bedrijfsuitje in Limburg uit handen

Heb je 20 mensen in dienst of zijn het er maar liefst 100? En heb je een onrealistisch bedrijfsuitje in gedachten of ga je jouw personeel splitsen om het ieder naar zijn zin te maken? Het blijft ingewikkeld om een bedrijfsuitje in Limburg te organiseren waar al jouw medewerkers een leuke dag zullen ervaren. Bespaar je de kopzorgen en geef jouw bedrijfsuitje in Limburg uit handen aan Limburgs Uitje. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in Limburg voor grote en kleine groepen. Onze jonge en enthousiaste medewerkers staan paraat om jouw medewerkers de dag te bezorgen die ze verdienen.

Je hoeft ons alleen even te laten weten wanneer en met hoeveel personen jullie komen. Vervolgens regelen wij de rest. Dat bespaart een hoop geregel en je kunt erop vertrouwen dat het bedrijfsuitje vloeiend verloopt. Andere voordelen van het uit handen geven van jouw bedrijfsuitje in Limburg zijn de uitgebreide mogelijkheden van aanbieders zoals wij. Doordat wij dagelijks groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitstapjes en vriendendagen organiseren beschikken we over gave materialen, eetmogelijkheden en arrangementen.

Bedrijfsuitje in Limburg met de gaafste activiteiten

Voor het huren van bijvoorbeeld Bubble voetbal of een Rodeostier voor op locatie ben je vaak veel geld kwijt of heb je geen geschikte locatie. Overigens beschik je dan maar over één activiteit met een grote groep medewerkers. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen meer dan de helft van de tijd zit toe te kijken tijdens het bedrijfsuitje. Lastig allemaal. Daarom bieden wij op onze ruime locatie in Sevenum een arsenaal aan activiteiten voor verschillende doelgroepen. Zo is er voor ieder wat wils!

Soms heb je te maken met een groep collega’s die hetzelfde leuk vinden, maar vaker heb je te maken met een compleet verschillend team aan mensen. Bedenk dan maar eens een bedrijfsuitje waar iedereen zin in heeft. De activiteiten die wij bieden, zijn vaak een tikkeltje actief maar zonder drempel tot deelname. Kies je voor spanning, teambuilding of gewoon lekker bezig zijn? Dat kan zowel binnen als buiten en zowel overdag als in de avond.

Combinaties en arrangementen bedrijfsuitje in Limburg

Vind je het lastig om te kiezen tussen ons uitgebreide aanbod aan activiteiten of wil je geld besparen? Kijk dan eens tussen de samengestelde arrangementen voor een bedrijfsuitje in Limburg. Ben je er al helemaal uit en wil je juist een andere combinatie proberen? Uiteraard mag je ook zelf jouw activiteiten samenstellen en hiervoor een prijs opvragen. We kunnen je dan een mooi aanbod doen dat afgestemd is op jouw wensen. Vind je het lastig om voor jouw medewerkers een bedrijfstuitje samen te stellen? Dan helpen wij je hier graag bij. Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Compleet bedrijfsuitje in Limburg

Naast het organiseren van gave activiteiten hebben we ook mogelijkheden voor eten en drinken. Wij werken samen met ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara rodizio grill & bar’ en kunnen dan ook een compleet arrangement voor jouw bedrijfsuitje in Limburg aanbieden. Dit kan op onze eigen locatie maar ook in bovengenoemde restaurants. Buffet, barbecue, tapas of borrelhapjes? Vertel ons je wensen en dan vertellen wij jou wat er mogelijk is.

Het kan tevens voorkomen dat collega’s te ver weg wonen of dat jullie ‘’samen uit, samen thuis’’ hanteren. Daarom bieden we de mogelijkheid voor busvervoer aan in samenwerking met het Maasdal uit Maasbree. Onze locatie ligt centraal in Noord-Limburg en is dus ook vanuit Limburg en Brabant goed bereikbaar!

Klaar voor jouw bedrijfsuitje in Limburg?

Geen kopzorgen! Laat jouw bedrijfsuitje in Limburg dit jaar lekker door ons organiseren. Kies jouw gewenste activiteiten, arrangement of neem contact met ons op voor overige opties. We helpen je graag bij het uitleggen van de mogelijkheden of bieden je een aanbod op maat. Tot snel bij Limburgs Uitje in Sevenum!