Bedrijfsuitje Limburg. Vele originele uitjes voor een geslaagd bedrijfsuitje in Sevenum

Bedrijfsuitje Limburg

Op zoek naar een bedrijfsuitje dat niemand wil missen?

Je zoekt een bedrijfsuitje of bedrijfsuitstapje waar iedereen mee kan doen en iedereen een leuke dag heeft? Dan zit je bij Limburgs Uitje helemaal goed! Beleef een leuke dag met een van de groepsactiviteiten of ga voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje. Uiteraard aangepast op het beschikbare budget. Kies je voor spanning? Teambuilding of gewoon lekker bezig zijn? Kijk hier nog onze meest geboekte personeelsuitjes of hier voor de compleet verzorgde feestavonden.

Iedereen kan meedoen!

Soms heb je te maken met een groep collega’s die hetzelfde leuk vinden maar vaker heb je te maken met een compleet verschillend team aan mensen. Bedenk dan maar eens een uitje waar iedereen zin in heeft. De activiteiten die wij bieden zijn vaak een tikkeltje actief maar zonder drempel tot deelname. Kies je voor spanning? Teambuilding of gewoon lekker bezig zijn? Kijk hier nog onze meest geboekte personeelsuitjes of hier voor de compleet verzorgde feestavonden. Naast activiteiten hebben we een eigen locatie die zich zeker leent voor een goed feest. Regel jij het uitje waar nog lang over nagepraat wordt?

Eten & drinken

Naast het organiseren van een inspirerende activiteit hebben we ook veel mogelijkheden voor eten en drinken. Wij werken samen met ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara rodizio grill & bar’ en kunnen dan ook een compleet arrangement aanbieden. Dit kan in op onze eigen locatie maar ook in bovengenoemde restaurants. Buffet, barbecue, tapas of borrelhapjes? In overleg is het allemaal mogelijk. Vertel ons je wensen, wij vertellen jou wat mogelijk is. Bekijk de mogelijkheden of neem even contact met ons op.

Vervoer nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat collega’s te ver weg komen of dat jullie samen uit, samen thuis willen zijn. We bieden de mogelijkheid voor busvervoer aan ism met “het Maasdal” uit Maasbree. De locatie ligt centraal in Noord-Limburg en is dus ook vanuit Limburg en Brabant goed bereikbaar!