Activiteiten voor een geslaagde familiedag in Limburg

Familiedag Limburg

Een familiedag in Limburg organiseren? Of ben je op zoek naar een activiteit voor de jaarlijkse familiedag? Dan ben je bij Limburgs Uitje aan het juiste adres! Het organiseren van een familiedag bij onze centrale locatie in Sevenum is je nog nooit zo gemakkelijk afgegaan. Je zoekt de activiteit(en) uit waarvan jij denkt dat deze bij jouw familiedag passen en laat ons even weten wanneer jullie komen. Vervolgens regelen wij de rest voor jouw familiedag in Limburg! Je hoeft zelf niet op zoek naar een geschikte locatie of jezelf in allerlei bochten te wringen om van alles te regelen. Bespaar je de moeite en laat jouw familiedag in Limburg lekker door ons organiseren.

De perfecte locatie voor jouw familiedag in Limburg

Ben je niet bekend in Limburg of is het lastig om een geschikte locatie te vinden voor jouw familiedag in Limburg? Begrijpelijk! Veel locaties zijn privéterrein, afgelegen of beschikken over onvoldoende faciliteiten. Daar bieden wij een hele mooie oplossing voor. Onze locatie is Sevenum ligt namelijk erg centraal en bruist van de groepen, activiteiten en gezelligheid. Dagelijks weten uiteenlopende groepen ons gemakkelijk te vinden aan de A67. Naast alle activiteiten is het mogelijk om op het terras te genieten van een hapje en een drankje.

Familiedag in Limburg voor groot en klein

We ontvangen groepen met verschillende wensen, groottes en leeftijden. Iedere groep is anders en iedere groep heeft mensen die liever actieve activiteiten doen en mensen die liever minder actieve activiteiten doen. Zo organiseren we wekelijks vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, vriendinnendagen en andere groepsuitjes. Doordat we hier jarenlange ervaring in hebben weten we heel goed in te schatten welke activiteiten bij welke groepen passen.

Vooral bij familiedagen heb je te maken met verschillende leeftijden. Het liefst laat je opa en oma ook meedoen met de activiteit, maar voor de kleinkinderen moet het zeker leuk zijn. Dit begrijpen we bij Limburgs Uitje maar al te goed. Daarom bieden we speciaal samengestelde arrangementen aan. Een combinatie van activiteiten voor een mooie prijs. Mochten de arrangementen niet helemaal bevatten wat jij in gedachten had? Dan is het uiteraard mogelijk om zelf te combineren met de verschillende activiteiten. Zo stel je zelf een familiedag in Limburg samen waaraan iedereen uit jouw familie mee kan doen.

Complete familiedag in Limburg

Auto in, auto uit!? Nee, dat is niet erg handig. Je wilt het liefst lekker met z’n allen op locatie blijven en daar jullie familiedag in Limburg beleven. Dat kan! Naast ons arsenaal aan activiteiten bieden we uitgebreide mogelijkheden voor eten en drinken. Zo kunnen jullie bij mooi weer genieten op het terras en bij slecht weer droog en gezellig binnen zitten. Ons drankenaanbod is uitgebreid en de eetmogelijkheden zijn zeer divers. Kies voor een barbecue of borrelhapjes op onze locatie of steek de weg over en geniet van tapas of een buffet bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara rodizio grill & bar’.

Een familiedag in Limburg om nooit te vergeten

Kan je niet meer wachten en wil je het liefst morgen al afreizen naar onze locatie in Sevenum? Nog even geduld. Laat ons weten wanneer jullie willen komen en wat voor activiteiten jullie graag willen doen, dan regelen wij de rest! Dan zorgen we samen voor een familiedag in Limburg om nooit te vergeten.