Vriendendag Limburg

Een vriendendag in Limburg organiseren? Dat is vaak toch een behoorlijke verantwoordelijkheid. Vrienden kunnen namelijk best kritisch zijn en verwachten dat ze een gave en gezellige dag gaan beleven. Gelukkig ben jij dit jaar aan de beurt en heb je Limburgs Uitje weten te vinden. Het regelen van een vriendendag in Limburg kan namelijk best tijdrovend zijn. Tijd die je liever voor andere dingen wil gebruiken. Bespaar jezelf de moeite en laat jouw vriendendag in Limburg dit jaar door Limburgs Uitje organiseren. Zo kun je zelf rustig verder met al jouw bezigheden en laat je ervaren organisatoren jullie vriendendag in Limburg organiseren.

Vriendendag in Limburg uit handen geven?

Het uit handen geven van jullie vriendendag in Limburg brengt alleen maar voordelen met zich mee. Naast dat je er zelf weinig tijd en energie in hoeft te steken weet je bij Limburgs Uitje zeker dat er voor al jouw vrienden wel iets te beleven is op onze locatie in Sevenum. We beschikken over de gaafste en meest uitdagende materialen doordat wij dagelijks bedrijfsuitstapjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en groepsactiviteiten organiseren. Het aanbod is zeer divers en de (combinatie)mogelijkheden in activiteiten zijn uniek in Limburg. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Crazy Crasher?

Onze enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van grote en kleine groepen. Wij zullen ervoor zorgen dat de verwachtingen van jouw vrienden worden overtroffen. Onze uitgebreide locatie maakt het mogelijk om uiteenlopende activiteiten te organiseren. Zo kun je verschillende activiteiten kiezen om jullie vriendendag in Limburg voor iedere vriend een succes te maken.

Vriendendag in Limburg met uitgebreide mogelijkheden

De mogelijkheden in activiteiten zijn uitgebreid en divers. Onze locatie in Sevenum is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten. Jouw sportieve vrienden kunnen hun energie kwijt tijdens de Fun Games of Highland Games, terwijl de minder actieve teamgenoten kunnen toekijken en motiveren. Het is ook mogelijk om activiteiten afwisselend of gecombineerd te spelen.

Naast hiervoor genoemde spellen/activiteiten hebben we nog veel meer mogelijkheden. De meest gekozen en logische mogelijkheden hebben we alvast voor je samengesteld in onze arrangementen. Uiteraard mag je ook zelf een combinatie maken van onze activiteiten en deze aanvragen. Wij maken dan een voorstel op maat en voor de rest hoef je niks meer te regelen.

Complete vriendendag in Limburg

Compleet is bij Limburgs Uitje ook echt compleet. Nadat jullie klaar zijn met de activiteiten/spellen is het namelijk nog geen tijd om naar huis te gaan. Op ons zonovergoten terras genieten jullie na met eten en drinken. Wij organiseren uitgebreide eetmogelijkheden op eigen locatie of bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara rodizio grill & bar’. In de meeste gevallen is een vriendendag in Limburg hiermee nog niet compleet. Wil je afsluiten met een avondje stappen? Dat gaat zeker goedkomen in de omgeving van Sevenum! Er liggen verschillende kroegen en vaak zijn er kermissen of festivals. Wil je tips of wil je hier meer over weten? Laat het ons dan weten en dan helpen wij je graag bij het uitzoeken van een geschikte afsluiter voor jullie vriendendag in Limburg!

Daarnaast kan het voorkomen dat een aantal vrienden verder weg wonen of dat jullie ‘’samen uit, samen thuis’’ hanteren. Daarom bieden we de mogelijkheid voor busvervoer aan in samenwerking met het Maasdal uit Maasbree. Onze locatie ligt centraal in Noord-Limburg en is dus ook vanuit Limburg en Brabant goed bereikbaar!

Overtuigd? Tot snel bij Limburgs Uitje!

Ben je overtuigd? Zoek dan nu de gewenste activiteiten uit en laat ons weten wanneer en met hoeveel personen jullie willen komen. De rest regelen wij voor je! Ben je nog niet helemaal overtuigd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen graag bij het bedenken van geschikte activiteiten voor jullie vriendendag in Limburg!