Teambuilding Limburg. Alle activiteiten op één locatie in Sevenum

Teambuilding Limburg

Beleef een leuke teambuildingsactiviteit in Limburg!

Ben jij op zoek naar een teambuilding activiteit en wil jij eens wat anders? Beleef met je collega’s een leuke (mid)dag waarin samenwerken, vertrouwen en communicatie centraal staan. In de meeste activiteiten vind je ook het competitieve element terug. Lekker sportief bezig zijn of iets rustiger? Wij passen de activiteit waar nodig aan op het team.

Actief en sportief? Of de hersens laten kraken?

Er is keuze uit verschillende groepsactiviteiten, denk bijvoorbeeld aan Expeditie Columbus waar samenwerken een grote rol speelt. Lukt het jullie om samen met je groep het snelste vuur te maken? Vertrouw jij degene tegenover je met de eetproef? Het team dat slaagt voor de meeste proeven zal winnen! Doordat er twee versies van Expeditie Columbus zijn is er altijd wel eentje die bij je team past! Ook leuk is ‘wie in de mol?’, ook hier ga je de strijd aan tegen een ander team, maar is er ook nog iemand in het spel die de boel aan het saboteren is! Aan jullie de taak om deze persoon te ontmaskeren. Zijn jullie als team meer op zoek naar een strategie uitstippelen en je hersens laten kraken? Vergeet dan de Escape rooms niet! Binnen een uur ontsnappen vergt immers ook een goede samenwerking en communicatie. Uiteraard zijn combinaties van activiteiten altijd mogelijk of kunnen wij een compleet programma samen stellen.

Vergaderen?

Wil je naast een activiteit ook ergens kunnen vergaderen? Dat is mogelijk. Door onze samenwerking met ‘de Turfhoeve’, kunnen wij in overleg een vergaderzaal aanbieden. Hier kunnen jullie gerust vergaderen of overleggen.

Starten met een lunch of afsluiten met een diner?

Ben je naast een activiteit ook op zoek naar een lunch of diner? Of misschien wel een borrel? Wij bieden hier verschillende arrangementen voor aan. Op onze eigen locatie hebben we veel mogelijkheden. Zo kun je starten met koffie/thee en een stukje lekkere Limburgse vlaai of een complete lunch. Ook voor een diner hebben we verschillende mogelijkheden, denk aan een buffet, barbecue of maakt gebruik van een diner bij ‘De Turfhoeve’ of ‘Cascara Rodizio Grill & Bar’ welke tegenover onze locatie gelegen zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Activiteiten voor een teambuilding uitje in Limburg