Teambuilding Limburg

Op zoek naar een activiteit voor teambuilding in Limburg? Beleef met je collega’s, medespelers of andere teamgenoten een leuke (mid)dag waarin samenwerken, vertrouwen en communicatie centraal staan. In de meeste activiteiten vind je ook het competitieve element terug. Lekker sportief bezig zijn of iets rustiger? Wij passen de activiteit waar nodig aan op het team. Zo hebben we bij Limburgs Uitje altijd een activiteit voor teambuilding die bij jouw team past.

Actieve activiteit of hersenkraker als teambuilding in Limburg?

Bij Limburgs Uitje heb je keuze uit verschillende groepsactiviteiten, denk bijvoorbeeld aan Expeditie Columbus waar samenwerken een grote rol speelt. Lukt het jullie om samen met je groep het snelste vuur te maken? Vertrouw jij degene tegenover je met de eetproef? Het team dat slaagt voor de meeste proeven zal winnen! Doordat er twee versies van Expeditie Columbus zijn is er altijd wel eentje die bij jouw team past!

Ook Wie is de mol? Is een leuke activiteit voor teambuilding in Limburg. Hierbij ga je de strijd aan met een ander team, maar is er ook nog iemand in het spel die de boel aan het saboteren is! Aan jullie de taak om deze persoon te ontmaskeren. 

Naast bovengenoemde activiteiten hebben we nog veel meer activiteiten en arrangementen op onze locatie in Sevenum. Uiteraard zijn combinaties van activiteiten altijd mogelijk of kunnen wij een compleet programma voor jullie teambuilding in Limburg samenstellen.

Vergaderen voor of na jouw teambuilding in Limburg?

Wil je jouw activiteit(en) vooraf laten gaan met een vergadering, personeelsbijeenkomst of groepsbespreking? Of kies je ervoor om dit na de teambuilding te doen? Dat is geen probleem! In overleg kunnen we voor jullie een vergaderzaal aanbieden bij naastgelegen restaurant ‘de Turfhoeve’.

Teambuilding in Limburg starten met lunch of diner?

Wil je naast jouw teambuilding in Limburg ook een lunch of diner aanbieden aan jouw collega’s, medespelers of andere teamgenoten? Of misschien wel een borrel? Ook daar draaien we onze handen niet voor om. Op onze eigen locatie hebben we uitgebreide mogelijkheden. Zo kun je starten met koffie/thee en een stuk lekkere Limburgse vlaai of een complete lunch. Ook voor een diner hebben we verschillende mogelijkheden, denk aan een buffet, barbecue of maak gebruik van een diner bij ‘De Turfhoeve’ of ‘Cascara Rodizio Grill & Bar’. Beide restaurants liggen beide aan de overkant van de weg. 

Klaar voor jullie teambuilding in Limburg?

Stop met zoeken en geef jouw teambuilding in Limburg uit handen aan Limburgs Uitje. Wij zorgen voor een goed georganiseerde (mid)dag en onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat jouw team beter gaat samenwerken. Neem contact op voor de mogelijkheden. We maken graag een aanbod op maat en verwelkomen jullie binnenkort bij Limburgs Uitje!