Wie is de ezel?

Tijdens de opdrachten probeert de mol het spel te saboteren. Maar wie is de mol in de groep?

  • Lekker buiten
  • Teamwork
  • Bekend van TV

 

Bekijk hier alle onderdelen

Wie is de mol

Wie saboteert de boel en is de ezel?

Wie is de ezel is gebaseerd op het tv programma Wie is de mol. Een spannend spel gebaseerd op vertrouwen en tactiek dat bestaat uit afwisselende denk- en doe-opdrachten. Deze opdrachten worden in teamverband uitgevoerd. Maar let op! De ezel (één van je eigen teamleden die het team probeert te benadelen) ligt op de loer dus niets is wat het lijkt.

Heb je je zenuwen onder controle tijdens het altijd spannende Djenga, verdrink je in de donkere vijver of doet je maar alsof omdat je de ezel bent?

Een activiteit in het kader van teambuilding. Welk team weet de opdrachten het beste te voltooien en welke ezel houdt zich het langst geheim?

Bij het 2 uur durende programma is altijd een begeleider van Limburgs Uitje die de uitleg doet, de punten bij houdt en let op de veiligheid. Elke begeleider heeft twee teams bij, en afhankelijk van de groepsgrootte zijn er meer begeleiders en dus ook meer teams.

Wie is de ezel is inclusief:

  • Begeleiding
  • Prijsuitreiking
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
8 personen
Prijs
€20,- p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

Wie is de ezel? boeken / beschikbaarheid opvragen

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.

Maak je keuze
Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragenContactpersoon

Duur van de activiteit

De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

Aantal personen

Eten en drinken


Eventuele opmerkingen

Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.Limburgs Uitje klantscoreratingratingratingratingrating8.7(799 reviews)