Wie is de ezel?

Tijdens de opdrachten probeert de mol het spel te saboteren. Maar wie is de mol in de groep?

 • Lekker buiten
 • Teamwork
 • Bekend van TV

 

Bekijk hier alle onderdelen

Wie is de mol

Wie saboteert de boel en is de ezel?

Gebaseerd op het tv programma ‘Wie is de mol’, hebben wij een activiteit gecreëerd waar tactiek en spanning centraal staat: wie is de ezel? je opereert in een team, maar… één van je eigen teamleden saboteert de boel. Ontdek jij wie het is?

Welk team heeft de zenuwen het best onder controle is het altijd spannende Djenga? Wie is het snelst met het compleet maken van de blokkenpuzzel? Alle spellen staan in het kader van teambuilding!

De 2 uur durende activiteit wordt door een begeleider van Limburgs Uitje begeleid. Deze begeleider legt alles uit, zorgt voor de veiligheid en houdt ook de puntentelling bij. Er is namelijk een prijs te winnen! De groep zal in 2 of meerdere teams verdeeld worden, bij grote groepen zijn er dus meer teams en zullen er ook meerdere begeleiders zijn.

Wie is de ezel is inclusief

 • Begeleiding
 • Prijsuitreiking (fles champagne)

Algemene informatie

 • Je kunt een flesje water meenemen of bij ons kopen voor tijdens de activiteit. Deze kun je ook bijvullen op het activiteitenterrein.

Kledingadvies

 • Voor deze activiteit zijn geen speciale kleren nodig. Pas de kleding aan aan de temperatuur en weerbericht van de dag. Draag niet de beste schoenen.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
10 personen
Prijs
€21,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

  Wie is de ezel? boeken / beschikbaarheid opvragen

  NOG VRAGEN?
  Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.

  Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.  Maak je keuze
  Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen


  Contactpersoon

  Duur van de activiteit


  De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

  Aantal personen


  Eten en drinken

  Eventuele opmerkingen


  Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.