Expeditie Columbus 1.0

Deze activiteit is gebaseerd op Expeditie Robinson. Zonder het mooie strand, maar wel met de spanning.

 • Lekker buiten
 • Teambuilding
 • Diverse spellen bekend van tv
 • Voor jong en oud
Expeditie Columbus

Doorsta jij met je team het best de proeven?

Al jarenlang een hit op televisie, het programma Expeditie Robinson. Wij hebben hier een eigen variant op, zonder het onbewoonde eiland, maar met dezelfde spanning! Deze versie is leuk voor jong en oud!

In meerdere proeven zullen in het 2 uur durende programma je geduld, hersenen en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Je blijft namelijk (als je het goed doet..) erg lang op de balk  staan, gooit heel veel basketballen in de netten en bouwt een toren van blokjes op een wel heel erg wiebelige tafel. Verder laat je je hersenen kraken over de code bij mastermind. Wil je niet voor verrassingen komen te staan en alle proeven bekijken? Kijk dan snel even hier.

De activiteit wordt door een begeleider van Limburgs Uitje begeleid. Deze begeleider legt alles uit, zorgt voor de veiligheid en houdt ook de puntentelling bij. Er is namelijk een prijs te winnen! De groep zal in 2 of meerdere teams verdeeld worden, bij grote groepen zijn er dus meer teams en zullen er ook meerdere begeleiders zijn.

Expeditie Columbus 1.0 is inclusief

 • Begeleiding
 • Prijsuitreiking (fles “kinder” champagne)

Algemene informatie

 • De kinderprijzen gelden bij minimaal 10 betalende volwassenen.
 • Van 12-17 jaar is wel te boeken met minimaal 12 personen zonder volwassenen.
 • Kom je niet aan het minimum aantal personen? Dan kan het wel geboekt worden als je betaald voor het minimum aantal personen.
 • Je kunt een flesje water meenemen of bij ons kopen voor tijdens de activiteit. Deze kun je ook bijvullen op het activiteitenterrein.

Kledingadvies

 • Voor deze activiteit zijn geen speciale kleren nodig. Pas de kleding aan aan de temperatuur en weerbericht van de dag. Draag niet de beste schoenen.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
10 personen
Prijs
€21,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen 12-17 jaar
€16,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen (8-11 jaar)
€9,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

  Expeditie Columbus 1.0 boeken / beschikbaarheid opvragen

  NOG VRAGEN?
  Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.

  Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.  Maak je keuze
  Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen


  Contactpersoon

  Duur van de activiteit


  De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

  Aantal personen


  Eten en drinken

  Eventuele opmerkingen


  Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.