Familiemix

Altijd weer een moeilijke opgave om een uitje voor iedereen te verzinnen voor de familiedag. Wij hebben hiervoor de oplossing: de familie mix.

 • Lekker buiten
 • Voor jong en oud
 • Iedereen kan meedoen

 

Bekijk hier alle onderdelen

Familiemix

De ideale mix voor een geslaagde familiedag

Een mix van activiteiten voor jong en oud. Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar kunnen mee doen, uiteraard hebben we geen maximum leeftijd dus ook opa of oma kunnen mee doen!

in de mix zitten verschillende doe- en denkspellen. Bijvoorbeeld, reuze memory, mastermind, maar ook de lopende A en touwtrekken.  Bekijk hier alle onderdelen die voorbij kunnen komen.

De activiteit wordt door een begeleider van Limburgs Uitje begeleid. Deze begeleider legt alles uit, zorgt voor de veiligheid en houdt ook de puntentelling bij. Er is namelijk een prijs te winnen! De groep zal in 2 of meerdere teams verdeeld worden, bij grote groepen zijn er dus meer teams en zullen er ook meerdere begeleiders zijn.

De familiemix is inclusief

 • Begeleiding
 • Prijsuitreiking (fles “kinder” champagne)

Algemene informatie

 • Van maandag t/m vrijdag is het minimaal aantal personen 12.
 • De kinderprijzen gelden bij minimaal 12 betalende volwassenen door de week en bij min. 10 personen in het weekend.
 • Kom je niet aan het minimum aantal personen? Dan kan het wel geboekt worden als je betaald voor het minimum aantal personen.
 • Je kunt een flesje water meenemen of bij ons kopen voor tijdens de activiteit. Deze kun je ook bijvullen op het activiteitenterrein.

Kledingadvies

 • Voor deze activiteit zijn geen speciale kleren nodig. Pas de kleding aan aan de temperatuur en weerbericht van de dag. Draag niet de beste schoenen.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
10 personen
Prijs
€18,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen 12-17 jaar
€14,50 p.p. (incl. BTW)
Kinderen (8-11 jaar)
€9,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

  Familiemix boeken / beschikbaarheid opvragen

  NOG VRAGEN?
  Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.

  Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.  Maak je keuze
  Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen


  Contactpersoon

  Duur van de activiteit


  De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

  Aantal personen


  Eten en drinken

  Eventuele opmerkingen


  Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.