Highland Games

De Highland games is een Schotse traditie, die wij in Limburg proberen voort te zetten. Ideaal groepsuitje voor jong en oud.

 • Lekker buiten
 • Voor jong en oud
 • Plezier staat voorop

 

Bekijk hier alle onderdelen

De highland games in Limburg als groepsuitje

Laat je krachten zien bij de Highland Games!

De Highland Games zijn  eeuwenoude traditionele spelen uit de hooglanden van Schotland. Sinds enkele jaren zijn deze atletische spelen overgewaaid naar Nederland én te spelen bij Limburgs Uitje.

De Highland Games bestaan uit diverse sportieve onderdelen waarbij teams tegen elkaar strijden, met name op het gebied van kracht en behendigheid. Per team wordt een teamcaptain aangewezen die zichzelf in een traditionele Schotse rok mag hijsen, mét of zonder iets eronder! Daarna gaan we van start met de games. Zo wordt er met een bijl geworpen, moet je proberen zo lang mogelijk te blijven hangen bij het broekhangen, en zul je de snelste moeten zijn bij het whiskey vat rollen. Bekijk alle onderdelen die voorbij komen hier.

De activiteit wordt door een begeleider van Limburgs Uitje begeleid. Deze begeleider legt alles uit, zorgt voor de veiligheid en houdt ook de puntentelling bij. Er is namelijk een prijs te winnen! De groep zal in 2 of meerdere teams verdeeld worden, bij grote groepen zijn er dus meer teams en zullen er ook meerdere begeleiders zijn.

De highland games zijn inclusief

 • Begeleiding
 • Prijsuitreiking (fles “kinder” champagne)
 • Kilt voor de teamcaptains (niet om mee te nemen)

Algemene informatie

 • De kinderprijzen gelden bij minimaal 10 betalende volwassenen.
 • Kom je niet aan het minimum aantal personen? Dan kan het wel geboekt worden als je betaald voor het minimum aantal personen.
 • Je kunt een flesje water meenemen of bij ons kopen voor tijdens de activiteit. Deze kun je ook bijvullen op het activiteitenterrein.

Kledingadvies

 • Dit is een redelijk sportieve activiteit. Kleren die vies mogen worden zijn aan te raden. Pas de kleding aan aan de temperatuur en weerbericht van de dag. Draag niet de beste schoenen.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
10 personen
Prijs
€21,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen 12-17 jaar
€16,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen (8-11 jaar)
€9,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

  Highland Games boeken / beschikbaarheid opvragen

  NOG VRAGEN?
  Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.

  Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.  Maak je keuze
  Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen


  Contactpersoon

  Duur van de activiteit


  De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

  Aantal personen


  Eten en drinken

  Eventuele opmerkingen


  Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.


  De Highland games zijn inclusief de volgende onderdelen: