Jongens tegen de meisjes OUTDOOR

De strijd tussen de mannen en de vrouwen speelt zich bij dit uitje af op het slagveld, en niet in de tv studio. Wie gaat er winnen?

 • Lekker buiten
 • Sportief
 • Veel strijd tussen de teams
 • Vanaf 16 maart 2024 weer mogelijk! Wel al te boeken.

 

Bekijk hier alle onderdelen

Jongens tegen de meisjes outdoor

De eeuwige strijd, wie is het sterke geslacht?

Bij het gelijknamige tv programma zitten de deelnemers veilig in een tv-studio, maar bij de outdoor versie niet. Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht en samen de strijd aan gaan!

Deze strijd gaan we aan op het (slag)veld. Er zijn opdrachten waarbij kracht belangrijk is, maar ook waarbij de hersenen gekraakt gaan worden of behendigheid nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het letterpakkenspel, blijven staan op de sweeper of concentreer je op de toren op de wiebeltafel. Veel variatie zodat iedereen punten bij elkaar kan verdienen. Wie maakt er (voor even) een eind aan de eeuwige discussie?

De 2 uur durende activiteit wordt door een begeleider van Limburgs Uitje begeleid. Deze begeleider legt alles uit, zorgt voor de veiligheid en houdt ook de puntentelling bij. Er is namelijk een prijs te winnen! De groep zal in 2 of meerdere teams verdeeld worden, bij grote groepen zijn er dus meer teams en zullen er ook meerdere begeleiders zijn.

Jongens tegen de meisjes outdoor is inclusief

 • Begeleiding
 • Prijsuitreiking (fles “kinder”champagne)

Algemene informatie

 • De kinderprijzen gelden bij minimaal 10 betalende volwassenen.
 • Kom je niet aan het minimum aantal personen? Dan kan het wel geboekt worden als je betaald voor het minimum aantal personen.
 • Je kunt een flesje water meenemen of bij ons kopen voor tijdens de activiteit. Deze kun je ook bijvullen op het activiteitenterrein.
 • Voordat er aan deze activiteit gestart wordt dient er eerst een formulier getekend te worden over het eigen risico van de activiteit. Dit kan op de dag zelf. Alcohol voor en tijdens de activiteit is verboden. Download het formulier hier. Deze mag je ingevuld meenemen of het kan ter plekke ingevuld worden..

Kledingadvies

 • Dit is een redelijk sportieve activiteit. Kleren die vies mogen worden zijn aan te raden. De springkussen onderdelen worden met de schoenen uitgedaan.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
10 personen
Prijs
€21,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen 12-17 jaar
€15,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen (8-11 jaar)
€9,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

  Jongens tegen de meisjes OUTDOOR boeken / beschikbaarheid opvragen

  NOG VRAGEN?
  Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.

  Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.  Maak je keuze
  Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen


  Contactpersoon

  Duur van de activiteit


  De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

  Aantal personen


  Eten en drinken

  Eventuele opmerkingen


  Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.