Activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitstapje in Limburg

Bedrijfsuitstapje Limburg

Dit jaar is het jouw beurt. Jij mag het bedrijfsuitstapje in Limburg regelen voor het bedrijf. Dat valt vaak toch vies tegen aangezien het lastig is om iets te organiseren dat iedereen leuk vindt. Toch wil je het goed doen voor al jouw medewerkers die zich zo goed voor jouw bedrijf hebben ingezet. Een bedrijfsuitstapje in Limburg organiseren hoeft niet heel moeilijk te zijn. Bij Limburgs Uitje heb je een arsenaal aan mogelijkheden. Zo heb je voor ieder wat wils!

Laat jouw bedrijfsuitstapje in Limburg door ons organiseren

Bestaat jouw bedrijf uit 20 medewerkers of zijn het er maar liefst 100? Geen probleem! Of ga je jouw medewerkers splitsen om het ieder naar hun zin te maken? Niet nodig! Een bedrijfsuitstapje bij Limburgs Uitje bespaart je kopzorgen en geeft jou de ruimte om ook te genieten van het samenzijn met jouw collega’s. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitstapjes en andere groepsuitjes. Zo ben je er zeker van dat jouw bedrijfsuitstapje in goede handen is.

Bedrijfsuitstapje in Limburg met de meest uitdagende activiteiten

Ga je zelf materialen huren? Dan betaal je veel geld voor veel geregel. Je moet namelijk ook een geschikte locatie vinden en de materialen moeten worden opgebouwd en afgebroken. Overigens beschik je maar over één activiteit met een grote groep medewerkers. Dit kun je voorkomen door jouw bedrijfstuitstapje in Limburg door ons te laten organiseren. Op onze uitgebreide locatie in Sevenum hebben we een arsenaal aan activiteiten voor verschillende doelgroepen. Zo kan de ene helft een actieve activiteit doen en de andere helft een minder actieve activiteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Crazy Crasher of de Highland Games?

Combinaties en arrangementen bedrijfsuitstapje Limburg

De vele activiteiten die we aanbieden maken het misschien wel lastig om te kiezen. Daarom hebben we speciaal samengestelde arrangementen voor een bedrijfsuitstapje in Limburg. Met deze arrangementen bespaar je in kosten en heb je een combinatie die veel is gekozen door onze bezoekers. Uiteraard mag je ook zelf een aantal activiteiten samenstellen. Neem contact met ons op en dan laten wij je weten wat er mogelijk is. Vind je het lastig om iets samen te stellen? Dan helpen wij je hier graag bij. Aan de hand van leeftijd, geslacht, groepsgrootte en wensen verzinnen wij een speciaal geselecteerd bedrijfsuitstapje in Limburg voor jouw medewerkers.

Maak jouw bedrijfsuitstapje in Limburg compleet

Klaar met jullie activiteiten en daarna nog gezellig samenzijn? Dat is allemaal mogelijk op ons terras met eten en drinken. Lekker na borrelen met een barbecue, buffet, tapas of gewoon borrelhapjes. Wij werken samen met ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara rodizio grill & bar’ en kunnen een compleet arrangement voor jouw bedrijfsuitstapje in Limburg aanbieden.

Tot snel bij jouw bedrijfsuitstapje in Limburg!

Overtuigd? Of ga je toch zelf aan de slag in de hoop dat jouw medewerkers het leuk gaan vinden? Laat je bedrijfsuitstapje in Limburg lekker door ons organiseren en kies jouw activiteiten of arrangement. Neem contact met ons op en dan zorgen voor de topdag die jouw medewerkers verdienen. Tot snel bij Limburgs Uitje in Sevenum!