Jackass

Op zoek naar een ECHT stoer uitje waarbij het net iets gekker mag? Dan is het jackass uitje iets voor jullie.

  • Lekker buiten
  • Sportief
  • Pijn is fijn

 

Bekijk hier alle onderdelen

Jackass

Beetje pijn is toch fijn?

We gaan geen tattoos bij elkaar zetten terwijl we in een buggy zitten, of in een winkelwagentje van een hoge trap af rijden. Maar we gaan wel heel zeker vette opdrachten doen, die wellicht een blauw plekje kunnen opleveren. En mocht je ook nog een vrijgezellenfeest het vieren zijn, dan weten we natuurlijk bij wie het pijn gaat doen.

Zo gaat er iemand in de Crazy ball helemaal rondgedraaid worden, gaan we paintball schieten op elkaar, proberen we zo lang mogelijk op de rodeostier te zitten en gaan we elkaar te lijf bij het sumoworstelen. Bekijk hier alle onderdelen die voorbij komen.

Bij het 2 uur durende programma is altijd een begeleider van Limburgs Uitje die de uitleg doet, de punten bij houdt en let op de veiligheid. Elke begeleider heeft twee teams bij, en afhankelijk van de groepsgrootte zijn er meer begeleiders en dus ook meer teams.

Jackass is inclusief:

  • Begeleiding
  • Prijsuitreiking

Algemeen:

  • Het paintball onderdeel is vanaf 18 jaar. Dit wordt dan vervangen door een ander onderdeel indien iedereen onder de 18 jaar is.
  • Deze activiteit is te boeken t/m 19 oktober 2019. En daarna weer vanaf 21 maart 2020. In de tussentijd kun je altijd de winter Jackass boeken.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
8 personen
Prijs
€25,00 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

Jackass boeken / beschikbaarheid opvragen

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.

Maak je keuze
Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragenContactpersoon

Duur van de activiteit

De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

Aantal personen

Eten en drinken


Eventuele opmerkingen

Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.Limburgs Uitje klantscoreratingratingratingratingrating8.7(799 reviews)