Arrangementen voor een geslaagd bedrijfsfeest in Limburg

Bedrijfsfeest Limburg

Een bedrijfsfeest in Limburg organiseren hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je wilt. Alles zelf regelen blijkt vaak toch lastiger dan je van tevoren denkt. Je beschikt niet over de juiste benodigdheden, kunt geen goede accommodatie vinden of je twijfelt of iedereen het bedrijfsfeest wel leuk zal vinden. Het is moeilijk om juist deze dingen allemaal samen te brengen op één locatie. Dit kost je vaak veel tijd, energie en geld. Een geschikte locatie en het huren van materialen zijn gewoon duur. Uiteraard wil je jouw medewerkers graag wat teruggeven voor hun harde werken, maar dat kan ook op een goedkopere, tijdbesparende en leukere manier.

Geheel georganiseerd bedrijfsfeest in Limburg

Laat je bedrijfsfeest in Limburg lekker door ons van Limburgs Uitje organiseren. Onze grote locatie in Sevenum is geschikt voor uiteenlopende groepen. Dus of je nu met 20 medewerkers komt of dat er maar liefst 100 komen, dat is voor ons geen probleem. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten in Limburg. Bespaar je de moeite en laat ons jouw bedrijfsfeest uit handen nemen. Dan zorgen onze enthousiaste medewerkers dat jouw medewerkers de dag bezorgen die ze verdienen.

Hoe fijn is dat? Je hoeft ons alleen even te laten weten wanneer en met hoeveel personen jullie komen en dan regelen wij de rest! Dat bespaart je een hoop kopzorgen en je kunt erop vertrouwen dat we een gezellig en leuk bedrijfsfeest organiseren voor al jouw medewerkers. Door onze grote locatie en uitgebreide arrangementen is er namelijk altijd wel iets dat past bij jouw medewerkers. We beschikken over uiteenlopende arrangementen, uitgebreide eetmogelijkheden en gave materialen omdat we dagelijks groepsuitjes, bedrijfsuitjes, teamuitstapjes en vriendendagen organiseren.

Bedrijfsfeest in Limburg met de gaafste activiteiten

Iedere groep en ieder bedrijf is anders. Binnen jouw bedrijf zitten vast en zeker ook verschillende medewerkers die ieder andere dingen leuk vinden. Hoe lastig is het dan om een bedrijfsfeest in Limburg te organiseren waar al jouw medewerkers graag naartoe gaan? Heel lastig! Toch is het natuurlijk het leukste als er zoveel mogelijk van jouw medewerkers meegaan. Dit kun je bij ons oplossen door verschillende activiteiten of een arrangement voor jouw bedrijfsfeest te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld de sportieve medewerkers de Crazy Crasher laten bestormen en de andere medewerkers kunnen het spel “Wie is de ezel” spelen. Doordat alles bij elkaar ligt blijft er toch de verbinding en kunnen jullie samen het bedrijfsfeest afsluiten met een gezamenlijke activiteit of lekkere barbecue.

Compleet verzorgd bedrijfsfeest in Limburg

Samen uit, samen thuis. Dat vinden wij belangrijk bij een bedrijfsfeest in Limburg. Je functioneert op de werkvloer ook als een team en dit wil je ook bij jouw bedrijfsfeesten terugzien of juist nog sterker maken. We bieden de mogelijkheid voor busvervoer aan in samenwerking met het Maasdal uit Maasbree. De centrale ligging van onze accommodatie maakt dat wij goed bereikbaar zijn vanuit Limburg en Brabant.

Het is onnodig om je tussendoor te gaan verplaatsen van A naar B tijdens je bedrijfsfeest in Limburg. Blijf lekker bij ons het terras en maak gebruik van onze mogelijkheden voor eten en drinken. We steken de barbecue graag voor jullie aan of we zorgen met alleen wat borrelhapjes dat jullie medewerkers niet met een lege maag naar huis gaan. Ook werken we samen met naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara rodizio grill & bar’. Vertel ons jullie wensen en dan vertellen wij wat er mogelijk is.

Tot ziens bij jouw bedrijfsfeest in Limburg!

Ga vooral niet zelf aan de slag en laat jouw bedrijfsfeest in Limburg dit jaar lekker door ons organiseren. Dit bespaart je niet alleen een hoop gedoe, maar ook euro’s die je kunt gebruiken voor andere bedrijfsfeestjes. Laat ons weten welke activiteiten of arrangementen jullie graag willen doen en dan bieden we je een aanbod op maat. Uiteraard stellen we ook graag zelf een bedrijfsfeest voor jullie samen aan de hand van de groepsgrootte, voorkeuren en datum. Neem contact met ons op en dan zien we jullie snel bij Limburg Uitje!