Fun Games XL

Wil je leuk bezig zijn en veel lachen? En ook een beetje moe worden? Dan zijn de fun games XL het geschikte uitje!

 • Lekker buiten
 • Sportief
 • Teambuilding

BEKIJK HIER ALLE ONDERDELEN

 

De Fun Games XL, een combinatie van plezier en sportief bezig zijn!

Welk team kan het beste samenwerken en wie heeft de beste conditie? Tijdens het competitieve programma van deze fun games XL komen we daar snel achter!

Deze versie van de fun games is net wat sportiever en met meer spectaculaire games! Zo kun je bijvoorbeeld helemaal los gaan op Flip the wall en gaan we jullie kracht testen tijdens het touwtrekken. Samenwerking, kracht en soms ook wat geluk helpen je door deze opdrachten heen.

De activiteit wordt door een begeleider van Limburgs Uitje begeleid. Deze begeleider legt alles uit, zorgt voor de veiligheid en houdt ook de puntentelling bij. Er is namelijk een prijs te winnen! De groep zal in 2 of meerdere teams verdeeld worden, bij grote groepen zijn er dus meer teams en zullen er ook meerdere begeleiders zijn.

De fun games XL zijn inclusief

 • Begeleiding
 • Prijsuitreiking (fles “kinder” champagne)

Algemene informatie

 • De kinderprijzen gelden bij minimaal 10 betalende volwassenen.
 • Kom je niet aan het minimum aantal personen? Dan kan het wel geboekt worden als je betaald voor het minimum aantal personen.
 • Voordat er aan deze activiteit gestart wordt dient er eerst een formulier getekend te worden over het eigen risico van de activiteit. Dit kan op de dag zelf. Alcohol voor en tijdens de activiteit is verboden. Download het formulier hier. Deze mag je ingevuld meenemen of het kan ter plekke ingevuld worden.
 • Je kunt een flesje water meenemen of bij ons kopen voor tijdens de activiteit. Deze kun je ook bijvullen op het activiteitenterrein.

Kledingadvies

 • Voor deze activiteit zijn makkelijk zittende kleren aan te raden. Bij sommige spellen kunnen ze ook vies worden. Pas de kleding aan aan de temperatuur en weerbericht van de dag. Draag ook niet de beste schoenen.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
10 personen
Prijs
€22,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen 12-17 jaar
€15,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen (8-11 jaar)
€9,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

  Fun Games XL boeken / beschikbaarheid opvragen

  NOG VRAGEN?
  Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.

  Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.  Maak je keuze
  Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen


  Contactpersoon

  Duur van de activiteit


  De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

  Aantal personen


  Eten en drinken

  Eventuele opmerkingen


  Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.