Ideeën voor een vrijgezellenfeest in Limburg

Ideeën vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar de gaafste, leukste en meest uitdagende ideeën voor een vrijgezellenfeest? Maak je geen zorgen, dat komt zeker goed! Er zijn tal van mogelijkheden die passen bij jouw aanstaande bruid of bruidegom. Maak het jezelf niet te moeilijk en organiseer een vrijgezellenfeest dat voor alle aanwezigen leuk is en waar nog jarenlang over nagepraat zal worden.

Wat is voor jou een typisch vrijgezellenfeest? Waar denk je aan? Wij denken aan lachen, gieren en vooral brullen. Uiteraard hoort daar ook het voor paal zetten van de aanstaande bruid of bruidegom bij en mag er na de activiteiten stevig op gedronken worden. Dit zijn de activiteiten die daarom perfect aansluiten bij een geslaagd vrijgezellenfeest:

Jackass

Dit kennen we toch wel? Jackass is de ideale groepsactiviteit voor een vrijgezellenfeest. Waarom? Omdat hier alle genoemde facetten in zitten waarbij wij aan een vrijgezellenfeest denken. Aan aandacht en op een leuke manier pijn lijden zal de vrijgezel niet ontsnappen tijdens Jackass. Even lekker laten zweten, waarbij de rest voor puur vermaak mag toekijken.

Deze activiteit is direct te boeken bij Limburgs Uitje in combinatie met een bezoek aan naastgelegen restaurant Casacara Rodizio & Grill. Hier genieten jullie van vlees in Braziliaanse sferen en kan onbeperkt gedronken worden. Hoe compleet wil je het hebben? Bekijk Jackass voor meer informatie.

Highland Games

De Highland Games zijn wellicht iets minder bekend onder ons, maar zeker zo uitdagend als Jackass. Uitsloverij en brullen komen hier veelvuldig aan bod. Tijdens traditionele Schotse spellen worden de krachten van niemand gespaard. Uiteraard draagt de vrijgezel een Schotse rok (mét of zonder ondergoed eronder). Er is bij de Highland Games wederom voldoende gelegenheid om te lachen en te gieren!

Deze activiteit is direct te boeken bij Limburgs Uitje in combinatie met een bezoek aan naastgelegen restaurant Casacara Rodizio & Grill. Hier sterken jullie aan met heerlijke stukken vlees in Braziliaanse sferen en kan onbeperkt gedronken worden. Dé perfecte dagbesteding en voorbereiding op een avond stappen, toch? Bekijk Highland Games voor meer informatie.

Crazy Crasher

Wie is de snelste en behendigste tijdens jullie vrijgezellenfeest? Hier kom je achter tijdens de vele hindernissen en obstakels van de Crazy Crasher. Boks de vrijgezel van de boksmuur en ga als snelste naar de overkant bij de ninja battle. Deze sportieve uitdaging is bekend van een tv programma en een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest.

Deze activiteit is direct te boeken bij Limburgs Uitje in combinatie met een bezoek aan naastgelegen restaurant Casacara Rodizio & Grill. Hier genieten jullie van vlees in Braziliaanse sferen en kan onbeperkt gedronken worden. Hoe compleet wil je het hebben? Bekijk Crazy Crasher voor meer informatie.

Vrijgezellenfeest bij Limburgs Uitje

Zit er iets tussen bovenstaande ideeën voor een vrijgezellenfeest? Dan kun je deze direct boeken via de website van Limburgs Uitje. We hebben speciaal samengestelde arrangementen voor een vrijgezellenfeest. Is het net niet wat je in gedachten had, maar wil je het programma net iets anders insteken? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij maken graag een aanbod op maat. Zo komen we samen tot de beste ideeën voor een vrijgezellenfeest.