Groepsactiviteit Limburg

Een groepsactiviteit in Limburg organiseren? Maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor de gaafste groepsactiviteiten van Limburgs Uitje! Bij Limburgs Uitje nemen we de organisatie van een groepsactiviteit voor jouw vrienden, collega’s of familie (bijna) geheel uit handen. Jij kiest één of meerdere activiteiten en vervolgens regelen wij de rest. Zo kun je zelf kiezen wat er het best bij jullie groep past en kunnen wij er vervolgens een topdag van maken.

Waarom groepsactiviteit in Limburg bij Limburgs Uitje?

Waarom je jouw groepsactiviteit in Limburg zonder zorgen uit handen kunt geven aan Limburgs Uitje? Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het organiseren van groepsactiviteiten voor grote en kleine groepen. Onze centraal gelegen locatie in Sevenum biedt uitgebreide mogelijkheden voor een arsenaal aan uitdagende activiteiten. Zowel actieve als minder actieve groepsactiviteiten. Doordat wij dagelijks uiteenlopende groepen op bezoek hebben, beschikken we over de gaafste en meest unieke groepsactiviteiten in Limburg. Je hoeft zelf geen dure materialen te huren en een geschikte locatie te vinden. Dit scheelt je tijd, energie en in de meeste gevallen ook kosten.

Centraal gelegen groepsactiviteit in Limburg

Komen jouw familieleden, vrienden of collega’s uit verschillende hoeken van Limburg, Brabant of Nederland? Geen probleem! Onze locatie in Sevenum is gevestigd bij afrit Helden aan de A67. Gemakkelijk te vinden en voor iedereen eenvoudig en snel bereikbaar. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor auto’s en bussen. Mochten jullie graag samen vanuit een centrale plek naar Sevenum willen komen dan bieden we ook groepsvervoer aan. In samenwerking met het Maasdal uit Maasbree zorgen we ervoor dat jullie naar onze locatie en weer netjes thuis worden gebracht. Samen uit, samen thuis van jullie groepsactiviteit in Limburg!

Een arsenaal aan activiteiten voor jullie groepsactiviteit in Limburg

Heb je kieskeurige vrienden, familieleden of collega’s? Of doet de ene helft liever actieve groepsactiviteiten en de andere helft liever minder actieve groepsactiviteiten? Dan ben je bij Limburgs Uitje aan het juiste adres. Ons zeer uitgebreide aanbod met uiteenlopende activiteiten en arrangementen zorgt ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Er zit altijd wel iets tussen dat past bij jouw groepsactiviteit in Limburg.

Door onze ervaring met groepsuitjes, familiedagen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten hebben we onze arrangementen afgestemd op de wensen van deze groepen. Grote kans dat hier al een geschikt arrangement voor jouw groepsactiviteit in Limburg tussen staat. Mocht dat niet het geval zijn dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf één of meerdere activiteiten te selecteren. Zo kun je jouw groepsactiviteit in Limburg geheel samenstellen.

Compleet georganiseerde groepsactiviteit in Limburg

Als wij zeggen dat we alles voor je uit handen kunnen nemen dan bedoelen we ook echt alles. Naast de activiteiten, begeleiding en het vervoer verzorgen we namelijk ook mogelijkheden voor eten en drinken. Buffet, barbecue, tapas of borrelhapjes? Dit kan op onze eigen locatie maar ook in naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara rodizio grill & bar’. Uiteraard zijn dit geen verplichte arrangementen of toevoegingen. Je bent geheel vrij in de activiteiten en aanvullingen die jij graag wilt tijdens jouw groepsactiviteit in Limburg. Vertel ons je wensen en dan vertellen wij jou wat er mogelijk is.

Klaar voor jouw groepsactiviteit in Limburg?

Een hele opluchting om te lezen dat het organiseren van een groepsactiviteit in Limburg niet moeilijk hoeft te zijn? Dat begrijpen we! Wacht daarom niet langer en laat ons weten welk arrangement of welke activiteit(en) jullie graag willen doen. Boek jouw groepsactiviteit direct, vraag de beschikbaarheid op of neem contact op om een voorstel op maat te maken. Tot snel bij Limburgs Uitje!