Crazy Crasher

Crazy Crasher

Beleef de ruigste stormbaan van Limburg met de vetste hinderissen

  • 2 uur
  • vanaf 8 personen
  • € 27,50 p.p. incl. BTW
  • € 16,50 p.p. incl. BTW (8-11 jr)
reserveren

Vanaf 1 april 2017 weer beschikbaar, nu al te boeken! Incl. 1 nieuw onderdeel!

Kijk je ook altijd naar het tv programma met de vele hindernissen en obstakels waar iedereen flink onderuit gaat", hou je wel van een uitdaging en ben je een beetje sportief? Dan is de Crazy Crasher echt iets voor jou.

Op diverse onderdelen gaan we je behendigheid en snelheid testen. Wie komt er als winnaar uit de bus? 

De volgende onderdelen komen voorbij:

- Big Balls (Spring van bal naar bal)
- Sweeper (Ontwijk jij de sweeper die telkens hoger gaat?)
- Boksmuur (Klim jij langs de muur met bokshandschoenen?)
- Dizzy Run (Eerst wordt je dolgedraaid waarna je een hindernisbaan moet afleggen)
- Bal slingeren (slinger jij je tegenstanders van de pilaar af met de bal?)
- Gladiatoren gevecht (Wipe jij je tegenstander van de pilaar af?)
- Ninja batlle

Bekijk hier het promotie filmpje!

Inclusief

- Begeleiding
- Prijsuitreiking 

Overige informatie

- De baan is voor kinderen vanaf 8 jaar. Minimale lengte is 1.20m
- Er zijn 8 onderdelen die horen bij de crazy crasher. Afhankelijk van de snelheid van de groep kan er incidenteel een onderdeel niet gedaan worden. 

Limburgs Uitje

Limburgs Uitje is een outdoor activiteiten locatie voor groepsuitjes. Gelegen naast restaurant en partycentrum de Turfhoeve in Sevenum aan de A67, bij afslag Helden.

Adres
Limburgs Uitje
Middenpeelweg 1
5975 MZ Sevenum

"Leuke activiteit met enthousiaste begeleiding."Joop Wijnands, Vrijgezellenfeest

De stormbaan is echt leuk om te doen. Leuke activiteit met enthousiaste begeleiding. Ook fijn dat je op de locatie gebruik kunt maken van tafelvoetbal, dartbord, karaoke en dergelijke. Jammer dat, vooral de salades, bij de bbq echt te weinig was en dit niet standaard word bijgevuld. Dit is laterna wel opgelost.

(Reactie Limburgs Uitje: Het niet bijvullen van de salades was een misverstand. Dit gebeurd wel standaard)

"Maar we hebben ons allemaal goed geamuseerd"Sara Opheij, Neven en nichtendag

Leuk en actief uitje voor grotere groepen. Erg interactief. Wel buiten aan te raden bij goed weer. Nu was het allemaal een beetje vochtig/nat. Maar we hebben ons allemaal goed geamuseerd met de neven en nichten.

"Gastvrij ontvangst en lekker actief bezig geweest."Ingrid van der Poel, Vriendengroep

Leuke middag gehad met de vriendengroep. Gastvrij ontvangst en lekker actief bezig geweest. Daarna lekker buiten gezeten in de loungeset met een frietje en snacks. Toppie.

"De crazy crasher was super gaaf"Annemarie Manders, Vrijgezellendag

De crazy crasher was super gaaf. Lekker actief. En er was goede begeleiding. 

"We wilden graag wat spannends en actiefs doen."Denny Gommans, Vrijgezellendag

Vrijgezellen feest gehad met een grote groep mannen. We wilden graag wat spannends en actiefs doen. De Crazy Crasher was bij uitstek geschikt voor onze doelgroep en hier hebben dus ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het was een unieke, pittige, actieve, maar vooral erg leuke ervaring. Aanrader voor mensen die actief bezig willen zijn met een competetief element. Je wordt hartelijk ontvangen en de uitleg hoe de dag eruit ziet en gebruik van de spellen/activiteiten is helder en duidelijk.

Limburgs Uitje, bedankt voor een top middagje uit.

"En de jongens hebben zich super vermaakt"Voetbalvereniging Braakhuizen C1, Geldrop

We zijn afgelopen zaterdag bij jullie geweest, met het voetbalteam.  We hebben Bubble voetbal en Crazy Crasher gedaan. De ontvangst en begeleiding was super,

En de jongens hebben zich super vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

"Erg leuk en sportief! Zeker een aanrader……"Marian Gielen, Kinderfeestje

Wij hebben onlangs een kinderfeestje gevierd bij Limburgs Uitje. De Crazy Crasher leek ons leuk voor de groep jongens van rond de 10 jaar.
Dit is helemaal goed gekomen. In het begin kregen we een fikse regenbui over ons heen waardoor de aanvang wat nat en koud was. Gelukkig kwam het zonnetje en bracht het water een extra dimensie aan het geheel. Met goede gemotiveerde begeleiding was het een geslaagde middag.
Erg leuk en sportief! Zeker een aanrader……
Ik vond het ook zeer coulant dat we tot kort voor aanvang konden annuleren in verband met het weer!

"De crazy chrasher is een aanwinst."Maria Westerveen, Familie uitje

Wij zijn zondag 8 juni geweest, we hadden voortreffelijk weer en hebben een super leuke dag gehad. De crazy chrasher is een aanwinst. Iedereen vond dit geweldig. Verder nog van alles gedaan daar en daarna de maagjes goed gevuld. Het eten in de Turfhoeve zelf was lekker hoor. Iedereen ging moe maar met een fijn gevoel naast huis.
Helemaal tevreden.

"Samen zijn we lekker actief bezig geweest"Steffie Pijnenburg, Uitje

Met een groep van 18 personen hebben wij deelgenomen aan de Crazy Crasher van Limburgs Uitje bij Turfhoeve Outdoor in Sevenum. Een echte aanrader! Samen zijn we lekker actief bezig geweest en hebben we vooral heel erg veel gelachen. En iedereen deed hartstikke actief mee, want beide teams wilden natuurlijk niets liever dan winnen! Een pluimpje voor de organisatie van Limburgs Uitje!

"Was een prachtige dag."Pierre Storms, DSV (Belgie)

Was een prachtige dag. In het begin regende het, maar was echter geen domper op het enthousiasme van de begeleiders en onze deelnemers.

Misschien heeft de regen hier wel een extra dimensie gegeven voor de crasher. Alvast aan iedereen bedankt en misschien tot volgend jaar. 

"En we hebben veel kunnen lachen!"Marloes Gortz, Vriendinnendag

Wij hebben met de vrienden groep de Crazy Crasher gedaan het was echt super! Leuk en sportief met een team! En we hebben veel kunnen lachen!

"een perfecte activiteit waar een goed wedstrijdelement in zit."Roger Gielen, Voetbalteam

Voor een grote groep mannen tussen de 20-35 is de Crazy Crasher een perfecte activiteit waar een goed wedstrijdelement in zit. 

"Wij vonden het een sportieve maar vooral gezellige dag"R. Wolk, Rabobank

Wij vonden het een sportieve maar vooral gezellige dag.  De organisatie was goed geregeld en de begeleiding zorgde voor een goed verloop van de dag.  

"De Crazy crasher moet je zeker een keer gedaan hebben."Frank Gijpmans, Libelnet Maasbree

"Crazy crasher gedaan met het personeel, leuke activiteit. Sommige onderdelen zijn moeilijker dan je denkt maar met even oefenen kom je een heel eind. De Crazy crasher moet je zeker een keer gedaan hebben. Tip, maak gelijkwaardige teams ;), Groetjes Libelnet Maasbree!"

"Een sportieve en stoere activiteit met goede begeleiding."Christel van Montfort, Schooluitje groep 8

Als afsluiting van ons schoolverlaterskamp hebben we met groep 8 de Crazy Crasher gedaan. Dit was ontzettend leuk! Een sportieve en stoere activiteit met goede begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Echt ruige activiteiten die ook aanspreken bij de jeugd."Linda Hafmans van der Hulst, Van der Hulst Rozenkwekerijen

Super leuk uitje gehad met onze weekend- en vakantiekrachten ter gelegenheid van ons 40 jarig bestaan! Echt ruige activiteiten die ook aanspreken bij de jeugd. Bedankt! Van der Hulst Rozenkwekerijen

"Twee uur vermaak op een vijftal luchtkussens waar iedereen zich goed kan uitleven"Patrick van den Nieuwenhof, Mannen vrijgezellenfeest

Afgelopen weekend zijn wij bij Limburgs Uitje geweest voor een vrijgezellenfeest met 16 jongemannen. We hebben eerst 'n uurtje Bubble Ball gespeeld, zeker mooi! De groep in vieren gedeeld en hebben vier tegen vier het spel gespeeld. Dat moet ook wel, anders is het niet vol te houden (conditioneel). Echt een topactiviteit die zeker niet mag ontbreken aan een mooi vrijgezellenfeest.

Na een lekker biertje zijn we de Crazy Crasher gaan doen. Twee uur vermaak op een vijftal luchtkussens waar iedereen zich goed kan uitleven. Ook een actieve activiteit waar elke opdracht weer totaal anders is. Ook een aanrader!

"en de foto's zijn zoals het in het echt ook is."Linda, Korfbalteam

Hele leuke activiteiten, goede enthousiaste begeleiding en de foto's zijn zoals het in het echt ook is. 

"het was perfect en de vrijgezel heeft de gehele dag in het zonnetje gestaan."Niels Crooymans, Vrijgezellendag

We hebben de activiteit geboekt omdat we tijdens het vrijgezellenfeest overdag een leuke activiteit wilde hebben. Door de informatie op de website maar zeker ook op de filmpjes die op internet staan zijn we enthousiast geworden. Bij het reserveren en met name bij het vragen naar de beschikbaarheid werd direct gereageerd. Ook toen we kort voor de dag nog een afwijking van het aantal deelnemers hadden, werd snel gereageerd door Kai. De activiteiten ter plaatse waren heel leuk om te doen. Het zorgde voor een gezellige sfeer. We werden daarbij goed geholpen door onze begeleidster Janine.

 

Kortom: het was perfect en de vrijgezel heeft de gehele dag in het zonnetje gestaan. 

"Mooie, vermoeiende middag gehad!"Manuel, Vrijgezellendag

We zijn met een groep van tien mannen voor een vrijgezellenfeest vanuit Heerlen naar Limburgs Uitje in Sevenum gereden, het was absoluut de reis waard! We begonnen met Sumoworstelen, daarna een lichte lunch om aan te sterken en de rest van de middag flinke competitie op de onderdelen van de Crazy Crasher! Er werd prima voor ons gezorgd tijdens de activiteiten en tijdens de terugrit vanuit Sevenum waren de mannen ineens een stuk rustiger dan op de heenweg. Het was een goed begin van ons feest, bedankt!

"Vriendelijke personeel en we werden goed begeleid."Gabrielle van Zwieteren, Vriendinnendag

Erg leuke middag gehad met mijn vriendinnen! Leuke en interactieve activiteit. Vriendelijke personeel en we werden goed begeleid.

"Een echte aanrader, dit moet je gedaan hebben!"Maaike Zoons, Vrijgezellenfeest

Een aangename vrij'gezellige' dag gehad, super plezant, veel gelachen en zeker en vast niet saai! Een echte aanrader, dit moet je gedaan hebben!

"plezier verzekerd!"Hilde Naus, Vriendendag

Zijn jullie op zoek naar een knotsgekke dag vol lach, plezier en uitdagingen?  Kies dan zeker voor the crazy crasher plezier verzekerd

"Ideale locatie voor een vrijgezellenfeest."Erik Schilders, Vrijgezellenfeest

Ideale locatie voor een vrijgezellenfeest, teamuitje / vriendenuitje. Goed bereikbaar en zeer vriendelijk personeel. Veel mogelijkheden om verschillende actieve dingen te doen.

"een leuk programma!"Nicole, Kinderfeestje

Limburgsuitje is super tof, en kei vet namens een groep meiden van 11 jaar. De crazy crasher stond op het programma...we hadden mooi weer, een leuke sfeer, een leuk programma dus dank je wel Limburgsuitje voor een super gaaf kinderfeestje!!!

"die zorgen voor veel plezier en een onvergetelijke dag."Sanne Vogels, Vriendendag

Leuke, verschillende en plezierige situaties die zorgen voor veel plezier en een onvergetelijke dag. Fijne begeleiding!

 

Sanne Vogels, vriendendag

"Een aanrader om op een sportieve en gezellige manier het jaar af te sluiten"Ria Beurskens, Onderwijsgroep Buitengewoon

Vanmiddag met mijn mentorgroepje een heel leuke, gezellige, sportieve en afwisselende middag gehad met de Crazy Crasher. Een aanrader om op een sportieve en  gezellige manier het jaar af te sluiten. De kids waren heel enthousiast.  

"Goede begeleiding en leuke spellen!"Sander Looymans, Vrijgezellendag

We hebben een zeer geslaagde middag gehad van ons vrijgezellenfeest! Vanaf het reserveren tot de dag zelf liep alles zoals afgesproken en verwacht. Goede begeleiding en leuke spellen! Jammer dat het met 32 graden toch iets aan de warme kant was voor Bubble Voetbal, maar dat mocht zelfs de pret niet drukke! Bedankt voor de gezellige dag!

"We hebben een leuke sportieve middag gehad"Lobke Pijpers, Vriendendag

We hebben een leuke sportieve middag gehad waarbij we erg veel hebben gelachen samen!

"De studenten hebben elkaar deze dag op een leuke manier beter leren kennen."Noud Janssen, Gilde Opleidingen

Met onze eerstejaars studenten hebben wij in het kader van de introductie een bezoek gebracht aan Limburgs Uitje. We hebben hierbij gekozen voor de Crazy Crasher. De studenten hebben elkaar deze dag op een leuke manier beter leren kennen. De begeleiding vanuit Limburgs uitje was goed geregeld. Zowel studenten als docenten kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

"het is voor iedereen leuk om te doen!"Kelly van de Laar, Triptic

Wij vonden het erg leuk om alle verschillende spellen te doen. Er was genoeg afwisseling in de spellen en ook een goed aantal. Wij waren met een paar actieve en enthousiaste collega' maar of je het nou gaat doen met vrienden of als teambuilding met collega's, het is voor iedereen leuk om te doen! Doordat wij zo enthousiast van start gingen waren we aan het einde wel bek af, maar dat is alleen maar leuk!

"Net iets stoerder dan de meeste activiteiten."Joop Wijnands, Vriendendag

Met 18 vrienden de Crazy Crasher gedaan. Erg leuk en allemaal positieve reacties. Net iets stoerder dan de meeste activiteiten.

"De jongens vonden het top !!!"Maartje Stevens, Kinderfeestje

Kinderfeest gevierd bij Limburg Uitje en met 14 jongens van 9-10 jaar, de Crazy Crusher gedaan. Het was in 1 woord; geweldig ! Goede begeleiding ..de jongens vonden het top !!!

Maak uw keuze: *
Reden voor uitje: *

Contactpersoon
Groepsnaam: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
E-mail: *
Datum: *
Voorkeur starttijd:
Aantal personen *
<4 jaar:
4-7 jaar:
8-11 jaar:
>12 jaar:

Catering wensen

(Zie "locatie en catering")
Koffie / vlaai:
Lunch:
Diner:
Barbeque:
Buffet:

Eventuele opmerkingen, bijzonderheden van groep (blessures, sportief of niet sportief aangelegd, zwangerschappen):

Ja, ik wil voortaan de nieuwsbrief ontvangen

verzenden

* verplichte velden