Familie uitje Limburg

Op zoek naar een leuk familieuitje in Limburg? Of je nu zomaar op zoek bent naar een leuk familieuitje of omdat je iets te vieren hebt, bij Limburgs Uitje is er voor iedere familie wat leuks te beleven! Wij nemen graag jouw zorgen uit handen en regelen jouw complete familieuitje hier in Noord-Limburg! Het enige wat jij hoeft te doen is een leuke activiteit (of natuurlijk meerdere activiteiten) uitzoeken en ons vertellen wanneer wij jou en jouw familie kunnen mogen verwelkomen. Klinkt super toch? 

Familieuitje Noord Limburg

Onze locatie van Limburgs Uitje is gelegen in Noord-Limburg, wat makkelijk te bereiken is vanuit verschillende uithoeken van Nederland. Je kunt ons vinden in Sevenum, direct aan de afslag Helden van de A67. Aangezien het direct gelegen is aan de A67 is het ook maar 30 minuten rijden vanaf Eindhoven en 10 minuten vanuit Venlo. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid, handig wanneer jouw familie vanuit verschillende plekken in Nederland moet komen!

Ideeëm familieuitje Limburg

Nu vraag je je misschien af, wat te doen met een familieuitje? Er zijn zoveel leuke ideeën voor een familieuitje en wij hebben supergave activiteiten die jouw familieuitje tot een succes zullen brengen. Om je een idee te geven wat voor leuk familieuitje jij kunt organiseren in Limburg zijn hier een aantal van onze favorieten:

  • Ga voor de familiemix, een mix van spellen voor jong en oud, perfect voor een familieuitje!
  • Kies de fun games, verzekerd van veel plezier tijdens jouw familieuitje
  • Expeditie Columbus, net zo spannend als Expeditie Robinson maar dan samen met jouw familie in Noord-Limburg

Maak jouw familieuitje in Limburg compleet

Naast leuke activiteiten voor jouw familie uitje is het ook belangrijk dat jullie niet omvallen van de honger na al die inspanning. Geen paniek, we regelen het voor je! Naast dat wij activiteiten organiseren voor jouw familieuitje in Noord Limburg en je voorzien van een superlocatie, regelen wij ook het eten en drinken. Denk aan koffie met iets lekkers (zoals een stukje overheerlijke Limburgse vlaai), een lunch, barbecue, buffet, borrelhapjes, of een lekker hapje eten bij de naast onze locatie gelegen restaurants de Turfhoeve of Cascara Rodizio Grill & Bar.

Klaat voor jouw familieuitje in Limburg?

Geef jouw familie in Limburg uit handen en wij zorgen ervoor dat jij en jouw familie een fantastische dag zullen beleven op onze locatie in Sevenum. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is jouw gewenste activiteiten kiezen, een bijpassend arrangement uitzoeken en dan regelen wij de rest. Zoals je ziet op onze website zit er altijd wel iets tussen voor jouw vrijgezellenfeest, personeelsuitje, vriendendag, groepsuitje of teamuitstapje. Moeite met kiezen tussen alle leuke activiteiten of ben je benieuwd naar de combinatiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder! Wanneer mogen we jou en jouw familie verwelkomen? Hopelijk snel!