Groepsuitje Noord Limburg

Kom je binnenkort naar het zuiden of woon je in het zuiden en wil je een groepsuitje in Noord Limburg organiseren? Dan is er van alles mogelijk! Centraal in Noord Limburg ligt onze prachtige locatie met de leukste en meest uitdagende activiteiten voor groepsuitjes. Sevenum is de perfecte uitvalsbasis voor het organiseren van groepsuitjes voor vrienden, bedrijven en families. Iedereen is van harte welkom om mee te doen en te genieten van het zeer gevarieerde aanbod dat we te bieden hebben.

Groepsuitje in Noord Limburg voor jong en oud

Zijn jullie met een groep mannen van 25 jaar of komen jullie met een hele familie met zeer variërende leeftijden? Niks is te gek. Wij zorgen ervoor dat jullie groepsuitje in Noord Limburg een dag wordt om nooit te vergeten! Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat geschikte activiteiten zijn voor uiteenlopende leeftijdsgroepen, gelegenheden en groepsgroottes. Het maakt dus niet uit of jullie komen voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.

Groepsuitje in Noord Limburg met unieke en uitdagende activiteiten

Vind je het lastig om activiteiten te verzinnen die bij jullie groepsuitje passen? Of juist helemaal niet, maar kun je dit niet organiseren omdat je niet over de materialen beschikt? Dat is begrijpelijk! Het huren van materialen is vaak duur en je krijgt er slechts één activiteit voor terug. Jullie groep zal dan snel weer verveeld zijn waardoor je geen dag vullend programma kunt organiseren. Dit kunnen we bij Limburgs Uitje voorkomen, aangezien we beschikken over een arsenaal aan gave activiteiten voor verschillende groepen. Door deze te combineren heb je een groepsuitje in Noord Limburg waar iedereen nog lang over na zal praten.

Onze locatie aan de A67 biedt zoals gezegd activiteiten voor verschillende leeftijden, gelegenheden en groepsgroottes. De Highland Games en Crazy Crasher zijn actief en uitdagend, terwijl Wie is de Ezel meer denkspel is en teamwork vereist. Dat is nog lang niet alles. Bekijk al onze activiteiten en arrangementen. We weten zeker dat er ook iets voor jullie groepsuitje in Noord Limburg tussen zal zitten!

Compleet groepsuitje in Noord Limburg

Helemaal voldaan na één of meerdere activiteiten tijdens jullie groepsuitje in Noord Limburg? Dan wil je de ochtend of middag natuurlijk gezellig samen afsluiten of voortzetten onder het genot van een hapje en een drankje. Dit is mogelijk op ons terras of bij slecht weer binnen aan de bar. Er is voldoende ruimte voor verschillende groepsgroottes en de mogelijkheden voor eten en drinken zijn uitgebreid. Op onze locatie kies je voor een borrelhap of barbecue. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om te genieten van een diner of tapas bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara rodizio grill & bar’.

Tot ziens bij jullie groepsuitje in Noord Limburg!

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze activiteiten en dan zien we elkaar binnenkort bij Limburgs Uitje in Sevenum! We kijken uit naar jullie bezoek en zijn benieuwd naar welke activiteiten jullie leuk vinden. Zoek de gewenste activiteiten of het gewenste arrangement uit en laat ons weten wanneer jullie komen. Dan zorgen wij ervoor dat jullie groepsuitje in Noord Limburg een dag wordt om nooit te vergeten!

Heb je moeite met het kiezen van een aantal activiteiten of wil je dat wij een groepsuitje in Noord Limburg voor jullie samenstellen? Neem dan contact met ons op!