Vrijgezellendag Limburg. De vetste uitjes op één locatie in Sevenum

Vrijgezellendag Limburg

Organiseer een spetterende, verrassende en onvergetelijke vrijgezellendag!

Jij hebt de ‘eer’ gekregen om het vrijgezellenfeest voor de bruid of bruidegom in spé te regelen. Leuk! Je wilt natuurlijk wel dat het zó gezellig wordt dat jullie er op de bruiloft nog over napraten. Kijk dan snel naar de meest geboekte uitjes voor vrijgezellendagen of vrijgezellenfeesten!

Ga jij voor actief, spanning of juist lekker creatief?

Jij hebt vast al nagedacht over de mogelijkheden wat betreft een vrijgezellendag voor jullie groep. Mannen willen toch vaak net een iets ander uitje dan vrouwen dus daarom hebben we uitjes voor een mannen vrijgezellenfeest en voor een vrouwen vrijgezellenfeest. Mannen hebben de mogelijkheid om helemaal los te gaan op de Crazy Crasher, mee te doen aan Jackass of als de vrijgezel (of groep) helemaal gek is van voetbal een complete dag te beleven in dit thema. Vrouwen kunnen uiteraard ook kiezen voor deze uitjes en groepsactiviteiten maar denk dan ook eens aan expeditie columbus (eventueel sportieve versie!), een super spannende escape room of ga lekker creatief bezig zijn bij ‘pimp die koe’!

Betaalbaar, compleet en als organisatie ook kunnen genieten!

Kies jij voor een hele dag, een avond of misschien zelfs een geheel weekend? Belangrijk is dat jij als organisatie ook kunt genieten! Laat dat organiseren en regelen dan ook gerust aan ons over. Op de dag zelf hoef je je alleen even te melden en wij nemen de rest voor je uit handen! Natuurlijk bieden we ook genoeg betaalbare mogelijkheden voor eten en drinken. Kies je voor een lunch, diner, barbecue, of een buffet? Of gaan jullie nog ergens eten en wil je alleen borrelhapjes? Dit is allemaal mogelijk op onze eigen locatie, maar zeker ook bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara Rodizio grill & bar’. Bekijk hier de mogelijkheden en vergeet zeker niet eens naar onze complete drankarrangementen te kijken. Speciale wensen? Neem zeker even contact met ons!

Lekker op stap in Limburg?

Voor veel vrijgezellenfeesten geldt natuurlijk het op stap gaan als afsluiting! Wil jij dit ook maar weet je niet goed waar je naar toe moet? Ook hier hebben wij natuurlijk veel tips en ideeën voor. Ga echt los in een gezellig kroeg, bezoek een plaatselijke kermistent of sluit af bij een festival!  Boek bij ons je vrijgezellendag en wij zullen je indien gewenst informeren over de leukste feesten in de omgeving van Sevenum.

Overnachten na je vrijgezellendag?

Willen jullie niet in eigen bed slapen maar juist gezellig samen overnachten na het stappen? Dat kan! In de omgeving zijn verschillende groepsaccommodaties die wij je kunnen aanraden. Ook is het mogelijk om in een Bungalowpark, hotel, bed & breakfast of op een camping te verblijven. Bekijk het complete overzicht. Tevens vind je hier de mogelijkheden voor (groeps)vervoer.