De leukste schoolreisjes in Limburg

Schoolreisje Limburg

Ben je op zoek naar een geschikt, leuk en uitdagend schoolreisje in Limburg? Dan ben je bij Limburgs Uitje aan het juiste adres! We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen voor groepen van verschillende leeftijden. Hierdoor kunnen we een gevarieerde dag samenstellen voor alle groepen van een basisschool (of middelbare school). We hebben jarenlange ervaring met het ontvangen van grote aantallen met verschillende wensen en ideeën. We nemen de organisatie van jouw schoolreisje graag uit handen met enthousiaste medewerkers en voor een scherpe prijs!

Een schoolreisje in Limburg voor iedereen

Het lastige aan schoolreisjes is dat je vaak te maken hebt met verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. De een vindt het heel erg leuk om een dag in het pretpark rond te hangen, terwijl de ander het liefst een paar dagen avontuurlijk in de Ardennen verblijft. Als organisator van het jaarlijkse schoolreisje aan jou de taak om ook dit jaar weer iets nieuws en leuks te organiseren. Iets waar zowel de jongens als meisjes en zowel de actievelingen als minder actieve kinderen veel plezier aan beleven. Gelukkig heb je ons gevonden! Bij Limburgs Uitje bieden we een arsenaal aan activiteiten, waardoor er altijd iets leuks tussen zit voor een schoolreisje in Limburg.

Activiteiten schoolreisje in Limburg

Dit jaar iets anders dan anders tijdens jullie schoolreisje in Limburg? De activiteiten van Limburgs Uitje zijn leuk, uitdagend en variërend voor allerlei groepen. Door het uitgebreide aanbod zitten er altijd wel activiteiten tussen die geschikt zijn voor de groepen die meegaan tijdens jullie schoolreisje in Limburg. Staat plezier voorop tijdens de Fun Games of gaan jullie in groepjes de strijd aan met elkaar tijdens de activiteit Expeditie Columbus? Daarnaast  is de Crazy Crasher een veel gekozen activiteit voor schoolreisjes in Limburg. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze gecombineerd te doen zodat de klas of groep bij elkaar blijft.

Schoolreisje in Limburg zelf samenstellen

We hebben je hiervoor al een aantal gave activiteiten verklapt, maar we bieden nog veel meer! Bekijk hier welke activiteiten of arrangementen het best bij jouw schoolreisje in Limburg passen. Het is mogelijk om zelf een dag samen te stellen zodat deze geheel past in de planning zoals jullie die voor ogen hebben. Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte schoolreisje in Limburg samen te stellen. Geef het aantal leerlingen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen. Een schoolreisje bij Limburgs Uitje is te boeken van 2, 3 tot 4 uur. Er kan gekozen worden uit alle activiteiten.

Compleet schoolreisje in Limburg

Moe en voldaan na de activiteit(en) van jouw schoolreisje in Limburg? Afhankelijk van de het aantal leerlingen bieden we een ruim terras met mogelijkheden voor eten en drinken. Wij organiseren namelijk uitgebreide eetmogelijkheden op eigen locatie of bij naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ en ‘Cascara rodizio grill & bar’. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor busvervoer aan in samenwerking met het Maasdal uit Maasbree. Want ook tijdens een schoolreisje in Limburg geldt: ‘Samen uit, samen thuis!’. Onze locatie ligt centraal in Noord-Limburg en is vanuit Limburg en Brabant goed bereikbaar!

Zien we jullie binnenkort bij Limburgs Uitje?

Ben je nog niet overtuigd of heb je vragen over onze activiteiten, arrangementen, eetmogelijkheden of tarieven? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met je mee naar een geschikt aanbod voor jullie schoolreisje in Limburg. Tot snel, dan gaan we er een topdag van maken!