Personeelsuitje Limburg

Een personeelsuitje in Limburg organiseren? Dat moet toch geen probleem zijn zou je zeggen. Toch valt dit in de meeste gevallen vaak vies tegen. Ten eerste is het erg lastig om een activiteit te vinden die alle medewerkers leuk vinden. De ene helft wil bijvoorbeeld het liefst een actieve activiteit doen, terwijl de andere helft alleen voor de gezelligheid komt. Deze verschillen maken het lastig om een personeelsuitje in Limburg te organiseren dat past bij al jouw medewerkers. Ten tweede beschik je vaak niet over de locatie, benodigdheden en tijd om een topdag te organiseren.

De oplossing voor een personeelsuitje in Limburg

Voor een oplossing hoef je niet ver te zoeken. Ook scheelt deze oplossing behoorlijk in tijd, energie en kosten. De ideale oplossing voor een personeelsuitje in Limburg is het uit handen te geven aan Limburgs Uitje. Waarom? Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het organiseren van groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en bedrijfsfeesten. Door deze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om een personeelsuitje tot een topdag te maken. Al onze activiteiten en arrangementen zijn afgestemd op de wensen van onze bezoekers.

Doordat wij dagelijks groepen op bezoek hebben, beschikken we over de gaafste materialen voor onze activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vetste stormbaan van Limburg? Je hoeft je over niks zorgen te maken. Je legt de organisatie van jullie personeelsuitje in Limburg geheel in onze vertrouwde handen. Het fijne daarvan is dat je zelf ook kunt meegenieten en een leuke dag kan hebben met jouw collega’s.

Personeelsuitje in Limburg met uitgebreide mogelijkheden

Onze grote locatie in Sevenum biedt ruimte voor een arsenaal aan indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud. Door het brede en gevarieerde aanbod hebben we voor elke groep een leuke activiteit. Zo kun je bijvoorbeeld jouw personeel tijdelijk splitsen zodat ieder een activiteit kan doen die hij of zij leuk vindt. Wel zo gemakkelijk toch? Je kunt de ene helft bijvoorbeeld ‘Wie is de mol?’ laten spelen en de andere helft over de Crazy Crasher laten gaan. Zo zijn er vele combinaties of arrangementen mogelijk.

Maak jouw personeelsuitje in Limburg compleet

Een personeelsuitje organiseer je voor de teambuilding, gezelligheid en om elkaar beter te leren kennen buiten de werkvloer. Wij vinden het daarom belangrijk dat jullie personeelsuitje in Limburg compleet verzorgd wordt. Niet alleen bezig zijn met het spel of de activiteit, maar daarna ook gezellig samenzijn. Op ons terras en binnen is voldoende plek om samen de activiteit af te sluiten. Dit kan door samen wat te drinken met wat borrelhapjes erbij. Ook is het mogelijk om langer te blijven hangen en gebruik te maken van onze eetmogelijkheden. We steken de barbecue graag voor jullie aan of jullie sluiten af bij een van de naastgelegen restaurants ‘de Turfhoeve’ of ‘Cascara rodizio grill & bar’. Bekijk de mogelijkheden voor eten en drinken.

Geef jij jullie personeelsuitje in Limburg uit handen?

De keuze is aan jou. Ga je dure materialen huren, een locatie regelen en op de dag zelf iedereen aansturen? Of geef je jouw personeelsuitje in Limburg uit handen en ga je zelf ook meegenieten samen met je collega’s? Dat lijkt me duidelijk! De laatste optie is in de meeste gevallen ook nog eens goedkoper. Je bepaalt je eigen activiteiten of arrangementen en wij regelen de rest. Uiteraard kun je ook ons jouw personeelsuitje laten samenstellen aan de hand van jullie voorkeuren, groepsgrootte en datum. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Tot ziens bij Limburgs Uitje in Sevenum!