Klanten vertellen

8.7
Gemiddelde uit 779 boorderlingen. 99% beveelt ons aan!

 

Ons rapport volgens klanten

Totaal rapportcijfer: 8.7/10 uit 779 beoordelingen

Onze meest recente beoordelingen

Lieselotte uit Zonhoven

11-09-2019 | totaal oordeel: 9

Tweede keer dat we hier een escape room kwamen doen. Deze keer de hangover escape room, wederom een leuke ervaring tijdens ons familieweekend.

Ja, ik beveel dit aan

Andry uit Houthalen

11-09-2019 | totaal oordeel: 8

Zeker een aanrader wij hebben de crazy-crasher gedaan als teambuilding en het was geweldig.

Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Maasbracht

10-09-2019 | totaal oordeel: 8

Uitleg en ervaring escaperoom top. Kleine misser: drank kon niet direct afgerekend worden bij Limburgs uitje. Werd meegenomen naar Cascara grill. we wilden oer stel afrekrnen. Dit was ladtig omdat we na 3 uur niet meer precies wisten wat iedereen had gedronken. Tip voor jullie,: direct afrekenen is handiger. Aansluitend eten bij Cascara: alles was goed bereid. We kregen t eerste grill gerecht pas na dik 20 minuten. In de beschikbare tijd alleen stokbrood, worstje, spek, vis, lam, frites gehad. Jammer genoeg voor de helft van de groep banaan. En dus maar de helft van t beloofde vlees kunnen proeven....

Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Schinveld

10-09-2019 | totaal oordeel: 10

Het was een heel gezellige sportieve familiedag voor jong en oud

Ja, ik beveel dit aan

E. Janssen uit Horst

04-09-2019 | totaal oordeel: 9

Gezellige familiedag gehad en letterlijk van jong tot oud kon meedoen met fungames. Leuke begeleiding en inzicht in spellen wat wel en niet te doen met zn allen van Puck

Ja, ik beveel dit aan

B uit Maastricht

03-09-2019 | totaal oordeel: 10

Voor een vrijgezellenfeest met een groep mannen de Crazy Crasher gedaan. Leuke en actieve middag gehad, goed geregeld met goede begeleiding.

Ja, ik beveel dit aan

Claudia uit Gronsveld

03-09-2019 | totaal oordeel: 10

We waren op zoek naar een leuke middag voor jong en oud. Leeftijd variërend van 8 tot 47. Wat een leuke familiemix bieden jullie aan. Alles strak en top geregeld vanaf het eerste contact met jullie. Duidelijk informatie zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Keurige facturering zonder poespas. Zeer vriendelijk personeel, niet alleen de begeleidster maar iedereen van het personeel. We hadden een friet arrangement erbij geboekt. Ik had er niet veel van verwacht maar dat was echt heel erg goed verzorgd. Ruim voldoende voor iedereen. Het weer zat ons ook echt mee dus groot en klein heeft een supermiddag gehad. Echt een aanrader!!!

Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth Opstals uit Panningen

03-09-2019 | totaal oordeel: 10

Al tijdens de boeking merkte ik hoe flexibel jullie zijn, Alles was bespreekbaar, en zeer klantvriendelijk De dag zelf Zeer vriendelijk personeel Goede uitleg over alles de spellen waren heel leuk voor jong en oud De frietjes en snacks waren lekker Onze familie vond het een zeer geslaagd limburgs uitje Bedankt

Ja, ik beveel dit aan

Het Bouwens uit Panningen

30-08-2019 | totaal oordeel: 9

Leuke kennismakingsdag bestaande uit twee verschillende delen (Expeditie Columbus en Crazy Crasher) gehad met alle brugklasleerlingen. Mooie locatie en goede spelbegeleiders. De uitleg en organisatie was duidelijk en er werd door de begeleiding goed meegedacht met de docenten. Zowel leerlingen als docenten hebben een topdag gehad mede door het mooie weer!

Ja, ik beveel dit aan

Danny H uit Helmond

29-08-2019 | totaal oordeel: 8

Leuke diversiteit aan spellen gedaan met de familie (gezelschap bestond uit mensen van 6 tot 40 jaar). we hadden het geboekt inclusief consumpties. Goed geregeld allemaal. Leuke locatie en redelijk goede spelbegeleider.

Ja, ik beveel dit aan

L uit Meijel

28-08-2019 | totaal oordeel: 8

Highlandgames gedaan. Zeker aan te bevelen. Leuke en laagdrempelige spellen. Spelleidster deed het goed. Prijs p.p vonden wij aan de hoge kant.

Ja, ik beveel dit aan

Rowena uit Venli

28-08-2019 | totaal oordeel: 8

We hebben tijdens ons vriendenuitje het TV-spel gespeeld. Leuke, diverse en grappige spellen met een gezellige rivaliteit. Prima geleid door de spelleidster. Aansluitend een heerlijke bbq. Tip voor de volgende keer: stem de prijzen vd de consumpties (wanneer consumptiemunten gebruikt worden) goed af met de Turfhoeve. Daar was wat verwarring over.

Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Beringe

27-08-2019 | totaal oordeel: 10

Alles was tot in de puntjes geregeld. Gewoon een echte aanrader

Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Mierlo

27-08-2019 | totaal oordeel: 9

Wij hebben met ons team expeditie Columbus gedaan en dit waren leuke diverse activiteiten die goed begeleid werden en er goed verzorgd uitzagen. Ook werd er vanwege de hitte voor (gratis) waterflesjes en zonnebrand gezorgd. Heel netjes allemaal en superleuk! We hebben een hele leuke middag gehad, veel gelachen, soms serieus gestreden en goed aan teambuilding gewerkt!

Ja, ik beveel dit aan

Niek bovee uit Venray

26-08-2019 | totaal oordeel: 8

.

Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Maastricht

24-08-2019 | totaal oordeel: 9

Zeer geslaagde middag voor een heel gevarieerde groep. Goed georganiseerd!

Ja, ik beveel dit aan

Saskia van Gruns uit Reuver

19-08-2019 | totaal oordeel: 10

Na ontvangst met ranja en snoep. Werd de kids uitgelegd wat de bedoeling was en werden ze meegenomen naar het wipe out terrein. Daar waren de kids super enthousiast en hebben alle onderdelen met veel plezier beleeft. Onderweg was er een break met water om even bij te komen. In competitie verband heeft de begeleide de kids een leuke middag bezorgd. Na afloop nog ranja en chips en een verrassing voor het winnende team. Een zeer geslaagd kinderfeest! Aanrader

Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit HORST

13-08-2019 | totaal oordeel: 9

We verder netjes ontvangen en bijna direct meegenomen voor het activiteit. Leuke en gezellige begeleiding die het super leuk bracht. Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Maastricht

06-08-2019 | totaal oordeel: 9

Vanaf het eerste moment een (super)snelle communicatie. Er wordt met je meegedacht, er is ruimte voor humor en de dag zelf was heel relaxt! Lunch was goed geregeld.

Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Heesch

30-07-2019 | totaal oordeel: 9

Prima georganiseerd en goede, snelle communicatie door Limburgs Uitje. Vooral combi pakket met grill-restaurant Cascara in Sevenum was echt goed voor prijs-kwaliteit.

Ja, ik beveel dit aan

RJ uit Wijchen

30-07-2019 | totaal oordeel: 5

Goed ontvangen en leuke instructrice. Jammer dat een aantal dingen niet werkten. De rode bal/zak bij het onderdeel waar je elkaar van de paal af moet krijgen ging elke keer leeg omdat de dop er van af ging. De motor van de trasher (?) bleek kapot waardoor er met de hand gedraaid moest worden. Je zou verwachten dat er wat meer zorg wordt besteed aan het onderhoud van alle onderdelen.

Geert uit Eindhoven

26-07-2019 | totaal oordeel: 8

Erg leuke middag gehad

Ja, ik beveel dit aan

Lize uit Schaarbeek

16-07-2019 | totaal oordeel: 10

Absolute aanrader. Mooi verzorgd terrein, leuke activiteiten met super omkadering. Vriendelijke ontvangst en leuke bar. Reageren super snel waardoor ook samenwerking voor bedrijven/organisaties een absolute aanrader is. Een dikke pluim voor jullie werk!

Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Hasselt

16-07-2019 | totaal oordeel: 9

Vanuit Hasselt afgezakt naar deze unieke activiteit in Nederland! Iedereen was verrast door de variatie aan opdrachten en uitdagingen! Zeer goed gedaan! Bedankt voor de leuke ervaring!

Ja, ik beveel dit aan

Rudie Metsemaker uit Maasbracht

10-07-2019 | totaal oordeel: 9

Het was fijn dat er iemand was die ons meteen bij aankomst welkom heette. Het werd goed begeleid en leuk dat er een duidelijk ‘wedstrijdelement’ in werd gebracht. Onze familiedag was geslaagd, iedereen was érg enthousiast! Bedankt team van Limburg uitje!

Ja, ik beveel dit aan

Benieuwd naar alle beoordelingen van onze klanten? Lees ze allemaal op klantenvertellen.nl