Crazy Crasher

Het ruigste hindernisparcours met o.a. de Big red balls en de sweeper.

  • Uniek in Limburg
  • Zeer sportieve activiteit
  • Veel vallen en stuiteren

 

Bekijk hier alle onderdelen

 

Boek je de Crazy Crasher op een zaterdag met een starttijd van 11.00 of eerder? Dan is de prijs € 25,- p.p. i.p.v. € 29,50. (min. 8 pers)

Het ruigste hindernisparcours van Limburg

De Crazy Crasher is een hindernisparcours wat bestaat uit 9 te gekke onderdelen. Op de Crazy Crasher kun je met je team helemaal los gaan en strijden voor de overwinning.

Enkele onderdelen herken je van het tv programma waarbij mensen flink onderuit gaan en in het water terecht komen. Bij ons kun je ook vallen, alleen dan op de opblaasbare kussens. Wij hebben geen water erbij.

De 9 onderdelen die voorbij komen zijn de Big red balls, de sweeper, ninja battle, afmatrace, de dizzy run en diverse anderen. Bekijk ze hier.

Bij het 2 uur durende programma is altijd een begeleider van Limburgs Uitje die de uitleg doet, de punten bij houdt en let op de veiligheid. Elke begeleider heeft twee teams bij, en afhankelijk van de groepsgrootte zijn er meer begeleiders en dus ook meer teams.

De Crazy Crasher is inclusief:

  • Begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Flesje water tijdens activiteit

Algemeen:

  • De minimale lengte om deel te nemen is 1.20 m en de minimale leeftijd is 8 jaar. Behalve de ninja battle, die is vanaf 12 jaar.
  • De Crazy Crasher is weer te boeken tussen 30 maart en 20 oktober 2019. Bekijk in de tussentijd onze herfst en winter activiteiten.
  • Alle onderdelen zijn inbegrepen bij de activiteit. Afhankelijk van de snelheid van de groep zou het kunnen voorkomen dat niet alle onderdelen gehaald worden. De tijdsduur blijft 2 uur.
  • Het min. aantal van zes personen geldt alleen voor 6 betalende volwassenen. Voor kinderen is het min. 8 personen.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
6 personen
6 pers
€34,00 p.p. (incl. BTW)
7 pers
€31,00 p.p. (incl. BTW)
>8 pers
€29,50 p.p. (incl. BTW)
Kinderen (8-11 jaar)
€17,50 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

Crazy Crasher boeken / beschikbaarheid opvragen

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.

Maak je keuze
Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragenContactpersoon

Aantal personen

Eten en drinken


Eventuele opmerkingen

Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mailLimburgs Uitje klantscoreratingratingratingratingrating8,6(632 reviews)