Crazy Crasher

Het ruigste hindernisparcours met o.a. de sweeper en de dizzy run

 • Uniek in Limburg
 • Zeker ook voor volwassenen
 • Sportief groepsuitje

Bekijk hier alle onderdelen

Het gaafste hindernisparcours van Limburg (lijkt op wipe out)

D sweeper, de dizzy run en nog 5 andere onderdelen maken samen de Crazy Crasher. Het meest toffe en uitdagende hindernisparcours van Limburg. Samen met je team strijd jij voor de overwinning. Benieuwd naar alle onderdelen? Bekijk ze hier.

Wat als je valt? Niks aan de hand! Jij landt lekker zacht op een luchtkussen en niet in het water zoals bij het welbekende tv programma Wipe Out. Een keertje onderuit gaan is dus helemaal niet erg en zorgt alleen maar voor hilarische momenten.  Voor wie is deze activiteit geschikt? Voor iedereen die het aandurft (mits minimale lengte en leeftijd). Het gaat om een actieve- en sportieve activiteit en is ook zeer geschikt voor grotere groepen. We splitsen de groep dan op zodat niemand lang hoeft te wachten.

Een begeleider neemt je in 2 uur tijd mee door het parcours van luchtkussens. Tevens zorgt deze begeleider voor uitleg, veiligheid en natuurlijk ook voor de puntentelling. We hebben namelijk een prijs te verdelen! Bij grote groepen zullen er meer begeleiders aanwezig zijn die ieder 2 teams meenemen.

De Crazy Crasher is inclusief

 • Begeleiding
 • Prijsuitreiking (fles “kinder” champagne)

Algemene informatie

 • De minimale lengte om deel te nemen is 1.20 m en de minimale leeftijd is 8 jaar.
 • Minder personen dan 8 op aanvraag.
 • Kinderfeestjes (of groepen met alleen kinderen zijn alleen mogelijk op zaterdag. Uitgezonderd schoolreisjes).
 • Je kunt een flesje water meenemen of bij ons kopen voor tijdens de activiteit. Deze kun je ook bijvullen op het activiteitenterrein.
 • Voordat er aan deze activiteit gestart wordt dient er eerst een formulier getekend te worden over het eigen risico van de activiteit. Dit kan op de dag zelf. Alcohol voor en tijdens de activiteit is verboden. Download het formulier hier. Deze mag je ingevuld meenemen of het kan ter plekke ingevuld worden.

Kledingadvies

 • Dit is een zeer sportieve activiteit. Sportkleren (en reserve kleren) zijn aan te raden. Deze kunnen vies (en nat bij regenachtige dagen) worden. De spellen worden met de schoenen uit gedaan. Slippers zijn handig om tussendoor aan te doen.
prijslijst
Tijdsduur
2 uur
Minimum aantal
8 personen
Prijs
€28,95 p.p. (incl. BTW)
Kinderen 12-17 jaar
€22,95 p.p.. (incl. BTW)
Kinderen (8-11 jaar)
€18,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

  Crazy Crasher boeken / beschikbaarheid opvragen

  NOG VRAGEN?
  Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.

  Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.  Maak je keuze
  Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen


  Contactpersoon

  Duur van de activiteit


  De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

  Aantal personen


  Eten en drinken

  Eventuele opmerkingen


  Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.