Stormbaan Brabant

Op zoek naar de vetste stormbaan van Brabant? Dan hoef je maar net over de grens in Limburg te kijken en daar vindt je de Crazy Crasher in Sevenum. Het lijkt op wipe-out maar dan zonder water. Je valt lekker zacht op springkussens.

De de sweeper, de dizzy run en nog 5 andere onderdelen maken samen de Crazy Crasher. Het meest toffe en uitdagende hindernisparcours van Limburg. Samen met je team strijd jij voor de overwinning.

Wat als je valt? Niks aan de hand! Jij landt lekker zacht op een luchtkussen en niet in het water zoals bij het welbekende tv programma wipe-out. Een keertje onderuit gaan is dus helemaal niet erg en zorgt alleen maar voor hilarische momenten.  Voor wie is deze activiteit geschikt? Voor iedereen die het aandurft (mits minimale lengte en leeftijd). Het gaat om een actieve- en sportieve activiteit en is ook zeer geschikt voor grotere groepen. We splitsen de groep dan op zodat niemand lang hoeft te wachten.

Een begeleider neemt je in 2 uur tijd mee door het parcours van luchtkussens. Tevens zorgt deze begeleider voor uitleg, veiligheid en natuurlijk ook voor de puntentelling. We hebben namelijk een prijs te verdelen! Bij grote groepen zullen er meer begeleiders aanwezig zijn die ieder 2 teams meenemen.

Bekijk hier de prijzen en meer informatie!