Winter Jackass

Op zoek naar een ECHT stoer uitje waarbij het net iets gekker mag? Dan is het jackass uitje iets voor jullie.

 • Lekker buiten
 • Hoe gekker hoe beter
 • Te boeken tussen 14 oktober 2024 en 9 maart 2025

 

Bekijk hier alle onderdelen

Jackass

Durf jij het aan?

In de herfst/winter hebben we diverse speciale programma’s die ten alle tijden kunnen doorgaan. Sneeuw, regen of kou? Dat maakt niet uit. Het programma is samengesteld zodat het meeste overdekt is en je tussendoor je zelf kunt warmen. Wel betekent dat dat enkele spellen omgewisseld worden mocht het echt slecht weer zijn. Maar bij een mooie herfst of winterdag zullen we ook zeker de spellen doen die nog leuker zijn en niet overdekt gedaan kunnen worden.

Je hoeft niet bang te zijn dat we met een winkelwagentje een trap af gaan rijden of je met tattoos thuis komt. Maar..een blauwe plek hier of daar kan deze activiteit wel opleveren. Vier jij een vrijgezellenfeest? Dan weten wij wel wie het doelwit gaat zijn..

Wat gaan jullie doen? Iemand gaat in de Crazy ball helemaal rondgedraaid worden, je gaat blaaspijp schieten (blowjob) op een persoon, probeert zo lang mogelijk op de rodeostier te zitten en jullie gaan op iemand schieten met een blaaspijp. Bekijk hier alle onderdelen die voorbij komen.

De activiteit wordt door een begeleider van Limburgs Uitje begeleid. Deze begeleider legt alles uit, zorgt voor de veiligheid en houdt ook de puntentelling bij. Er is namelijk een prijs te winnen! De groep zal in 2 of meerdere teams verdeeld worden, bij grote groepen zijn er dus meer teams en zullen er ook meerdere begeleiders zijn.

Jackass is inclusief

 • Begeleiding
 • Prijsuitreiking (fles champagne)

Algemene informatie

 • Je kunt een flesje water meenemen of bij ons kopen voor tijdens de activiteit. Deze kun je ook bijvullen op het activiteitenterrein.
 • Kom je niet aan het minimum aantal personen? Dan kan het wel geboekt worden als je betaald voor het minimum aantal personen.
 • Deze activiteit is alleen overdag mogelijk.
 • Voordat er aan deze activiteit gestart wordt dient er eerst een formulier getekend te worden over het eigen risico van de activiteit. Dit kan op de dag zelf. Alcohol voor en tijdens de activiteit is verboden.

Kledingadvies

 • Voor deze activiteit zijn geen speciale kleren nodig. Pas de kleding aan aan de temperatuur en weerbericht van de dag. Draag niet de beste schoenen.
prijslijst
Tijdsduur
1,5 uur
Minimum aantal
10 personen
Prijs
€19,95 p.p. (incl. BTW)
Direct boeken
Beschikbaarheid opvragen

  Winter Jackass boeken / beschikbaarheid opvragen

  NOG VRAGEN?
  Lees de 5 meest gestelde vragen voor het boeken.

  Alle velden met een * dienen ingevuld te worden. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden en aan te vinken dat je geen robot bent. Als het formulier succesvol verstuurd is verschijnt er een melding. Je ontvangt niet direct een email met een bevestiging.  Maak je keuze
  Reserveren indien beschikbaarBeschikbaarheid opvragenOverige vragen


  Contactpersoon

  Duur van de activiteit


  De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit. Zie ook de prijslijst hierboven.

  Aantal personen


  Eten en drinken

  Eventuele opmerkingen


  Stuur me maximaal 4x per jaar een leuke aanbieding per e-mail  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA van Google en de Service voorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.